MSÜ Başvuru Ön izlemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tauri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

Tauri

Başarılı
İyi günler arkadaşlar,

26/01/2025 tarihinde MSÜ sınavı için başvuru yapmama rağmen bugün başvurular bittiği gibi başvuru sürecindekiler sekmesinden başvurumu göremiyorum. Sınav ücreti başvuru ücretinden 1 gün sonra bitiyordu. Aramızda bu durum ile karşılaşan var mı? ÖSYM ile nasıl iletişim kurabilirim?

Buraya bakar mısın?

Başvurular yeni bittiğinden belki de sisteme hemen düşmemiştir endişe etmeyin hemen. Başvurunuzu doğru yaptıysanız ortada bir sorun olmayacaktır. İçim rahat etsin derseniz sabah 444 67 96 nolu telefonu arayabilirsiniz.

yok orada da gözükmüyor. Mobil versiyonda yarıda bırakılmış ve ödemesi yapılmamışa da baktım. Orada da gözükmüyor. Başvuruyu yaptıktan sonra bilerek birde ön izlenim olarak da baktım. Şikayetvar'a baktığımda benim gibi sorun yaşayanlar vardı. Sanırım son gün diye sistemde bir şeyler de olmuş olabilir.

yarın iletişime geçeceğim.

Ön izlenim olarak görünüyorsa başvurunuz onaylanmış demektir zaten. Mobil uygulamada Başvurularım > MSÜ - 2025 > Başvuru Kayıt Görüntülü > Basvuru Görüntüle diyebiliyorsanız bir sorun yok.
Sınav Giriş Belgelerinin yayımlanmasını bekleyeceksiniz.

Yani ekstradan "Başvurunuz tamamdır." gibi bir sekme yok. Önizlemede zaten onaylanma tarihi vesaire yer alıyor. Sınavdan 1 hafta önce de giriş belgeleri yayımlanır onları da aynı Başvurularim > MSÜ - 2025 > Sınav Giriş Belgesi Görntüle gibi bir sekme açıldığında erişebileceksiniz.

Bu arada forumda yaşınız 22 görünüyor nasıl başvuru yaptınız? Herhalde foruma yanlış girdiniz yaşınızı.

Son düzenleme:
ama ödemeyi yapmadım son gün 28/01/2025

başvuru benim değil. Tanıdığımın uzatmamak için kısa kestim.

ama ödemeyi yapmadım son gün 28/01/2025
Bir problem olmaz. Aynı sekmede "Ödemesi yapılmamış." ibaresini görürsünüz. Ödeme yaptıktan sonra "Ödendi." olarak yazar.
Son ödeme tarihi geçmedi zaten, bankalar için 17.00'da internet üzerinden ise 23.59'da bitecek.

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Son durum nedir? Ödeme yapıldı mı? Ödeme yapıldıysa gözükmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…