150 bin sıralama yaptım, başvuru yapmayı düşünüyorum. Nereden yapmalıyım?

MSÜ adaylık başvurusu ÖSYM'nin ais sistemi üzerinden yapılıyor başvuru formunu doldurup ücret ödemelisin. 150 bin sıralama ile başvurabilirsin ama 2026 başvuruları Ocak'ta sona erdi sonraki dönem için ÖSYM takvimini takip etmen gerek.

MSÜ adaylık başvurusu ÖSYM'nin ais sistemi üzerinden yapılıyor başvuru formunu doldurup ücret ödemelisin. 150 bin sıralama ile başvurabilirsin ama 2026 başvuruları Ocak'ta sona erdi sonraki dönem için ÖSYM takvimini takip etmen gerek.

Hocam bir SMS gelmişti şöyle bir siteye mi yapmam lazım?

150 bin sıralama yaptım, başvuru yapmayı düşünüyorum. Nereden yapmalıyım?

En altta başvuru yapmak için tıklayınız kısmına tıklayıp e-Devlet'le giriş yapın.

Sıralama yaptığına göre sınava girmiş zaten. Tercih yapmaktan bahsediyor.

Hocam bir SMS gelmişti şöyle bir siteye mi yapmam lazım?

MSÜ tercihi, sınavdan sonraysa eğer personeltemin.msb.gov.tr üzerinden yapılır tercih kılavuzu çıktıktan sonra T.C. Kimlik numaranla giriş yapıp harp okulları veya astsubay MYO kontenjanlarına başvurabilirsin. Tarihleri MSB ve ÖSYM duyurularından takip et.