Türkçeye ayırdığım süreyi acilen kısaltmam lazım, çok fena süre kaybediyorum.
Matematikte net yükseltmek için geometriyi hızlandırmam lazım ve problemlerde belli konuları yapamıyorum sanırım, tam kavrayamadım girdiğim denemelerde ama tüm TYT konularını baştan çözmeye başlayacağım.
Üslü sayılar ve köklü sayılardan hep net kaybediyorum, tekrar dönmem lazım.
Sosyal tamamen bilgi dayalı gibiydi, çok bakmadan geçtim.
Evet arkadaşlar, biraz önce çıktık. Ben Çukurova Üniversitesi'nde amfide girdim sınava. Siz nerede girdiniz?
85 soru işaretledim ben. 75'i kesin doğru, eminim.
Evet arkadaşlar, biraz önce çıktık. Ben Çukurova Üniversitesi'nde amfide girdim sınava. Siz nerede girdiniz?
85 soru işaretledim ben. 75'i kesin doğru, eminim.
Geometri soruları nasıldı hocam? Ben üçgende acilardayım ve uzunluk konusuna geçmedim henüz o yüzden bakamadım hiçbirine.
Problem sorularınin çoğunda işlem kurabildim ama kilit yerlerde tikandigim için zaman kaybı oldu çoğu.
37 Türkçe, 10-12 arası Sosyal, 14 Matematik ve 10 Fen işaretledim. 55 ve üstü gelse yeterli, alerjim azdığı için odaklanamadım bir türlü sınava. Normalde Türkçeyi optik karalamayla beraber 40-41 dakikada bitirirken bu sefer 1 saat sürdü öyle söyleyeyim. YKS günü için alerji sorunuma dikkatli olmam lazım.
Matematik özelinde ilk defa batırdım. Mantık sorusunu bile yapamadım, unutmuşum. Grafik sorusunu yapamadım, axb A, b sorusunu yapamadım ve daha niceleri... Ama zor değildi o kadar. Neden yapamadım dersek bilmiyorum. Bazı soruları yanlış okumuşum diye dakikalar harcadım.
Geometri soruları nasıldı hocam? Ben üçgende acilardayım ve uzunluk konusuna geçmedim henüz o yüzden bakamadım hiçbirine.
Problem sorularınin çoğunda işlem kurabildim ama kilit yerlerde tikandigim için zaman kaybı oldu çoğu.
Matematik özelinde ilk defa batırdım. Mantık sorusunu bile yapamadım, unutmuşum. Grafik sorusunu yapamadım, axb A, b sorusunu yapamadım ve daha niceleri... Ama zor değildi o kadar. Neden yapamadım dersek bilmiyorum. Bazı soruları yanlış okumuşum diye dakikalar harcadım.
a, b TL değil de a.b TL yazılan ve 7,8tl fazla gelen soruyu yapabildiniz mi? Sayı basamakları ile falan sozmeye çalışsam da a. B'den a ve B'yi cikartamadim.
A, b TL değil de a. B TL yazılan ve 7, 8TL fazla gelen soruyu yapabildiniz mi? Sayı basamakları ile falan sozmeye çalışsam da a. B'den a ve B'yi cikartamadim.
Baş başa olan şık ve kuzeybatı arasında kalmıştım ben de. Baş başa ve birebir aynı anlamdir diye düşünüp yanlış işaretledim. Genel olarak dil bilgisi yapamadım — oysa kendime epey güvendiğim bir konuydu