KS KS 1 1449 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Beğeniler 1.149 25 Mart 2026 #11 shiedae3 dedi: 3 ayı az görüyorsun ama soru çözme vakitleri olduğu için asıl ralli burada. 50 neti 80 90 yapman bile mümkün çünkü artık konulardaki eksiklerini tamamlayıp soru görmeye yöneleceksin. Genişletmek için tıkla... Bakalım. Çevre Mühendisliği düşünüyorum. Bugün mental olarak iyiyim. Rakip elediğini düşünen üstteki arkadaşa başarılar diliyorum.
shiedae3 dedi: 3 ayı az görüyorsun ama soru çözme vakitleri olduğu için asıl ralli burada. 50 neti 80 90 yapman bile mümkün çünkü artık konulardaki eksiklerini tamamlayıp soru görmeye yöneleceksin. Genişletmek için tıkla... Bakalım. Çevre Mühendisliği düşünüyorum. Bugün mental olarak iyiyim. Rakip elediğini düşünen üstteki arkadaşa başarılar diliyorum.
2 22723 Uzman Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 1.290 Çözümler 1 Beğeniler 780 25 Mart 2026 #12 1449 dedi: Bakalım. Çevre mühendisliği düşünüyorum. Bugün mental olarak iyiyim. Rakip elediğini düşünen üstteki arkadaşa başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kazanman durumunda sevinirim. Ben yetişmeyecek dediğin için, gerekli cepheyi al diye yorum yaptım. İşe yaramış.
1449 dedi: Bakalım. Çevre mühendisliği düşünüyorum. Bugün mental olarak iyiyim. Rakip elediğini düşünen üstteki arkadaşa başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kazanman durumunda sevinirim. Ben yetişmeyecek dediğin için, gerekli cepheyi al diye yorum yaptım. İşe yaramış.