MSÜ sonucum nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RapidLemming955
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Normalde yanlış olarak (4, 4, 4, 3) bekliyordum. Böyle bir sonuç görünce ben de şaşırdım. Nasıl böyle oldu anlamadım. Keşke açıklanmasaydı da bildiğim gibi kalsaydı. İşin kötü kısmı neleri yanlış yaptığımı bilmiyorum. Ve de nasıl yanlış yaptığımı. Sıralama olarak 5-10 bin arası beklerken bir anda bunu görünce şaşırdım. Bu arada normalde matematiğim de iyidir fakat çok saçma hatalar yaptım. Neyse yarın ve cuma günü 3D var mış. Benzer sayıda kişiler giriyor. Moral düzeltme fırsatı. Bu arada YKS hedefim sayısal ilk 3000 (9000'e kadar pek üzmez). Fen bilimleri de ayrı şaşırttı. 4-5 kere kontrol ettim. Bulamadım fazla yanlışları.

Türkçe: 32D 8Y
Sosyal: 16D 4Y
Matematik: 35D 5Y
Fen: 15D 5Y

Sıralama: 22.000

@SF26

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe ve sosyaldeki yanlış sayıları beni şaşırttı ama herkeste Türkçe bayağı şaşkınlık yaratmış. 3D moral toplatır tekrar, AYT basmaya devam. TYT'de de denemelerle devamke. Sosyal ve fen hatalarının nereden geldiğini tahmin edebiliyorsan onlara göre 1-2 saat minik bir tekrar yapılabilir belki ama çok üstünde durmaya gerek yok diyorsan sıkıntı olmaz.

Zaten 10 aydır falan AYT basıyorum hocam. TYT denemelere devam. AYT de öyle. Ama kaynaklar baya azaldı. Araştırmam gerekiyor biraz.

AYT netleri ne durumda? Hangi kaynaklar ne durumda?

Vallahi hocam tek tek saymak zor geldi şu an ama söyle söyleyeyim üst seviye bilindik yayınların deneme + soru bankaları bitti. AYT net olarak ev ile okul arası fark var biraz, sebebini ben de tam bilmiyorum. Genel olarak 70 küsur diyebiliriz.

Bu adam ermiş @Testo Unit. Seni de geçecek. Deneme yoksunluğu krizlerine girecek.
Ev-okul arasındaki farkın en büyük sebebi konfor farkı. Konfor alanından uzaklaşarak çalışmaya başla, rahatlık adamı gevşetir.

Şu an biraz tıkanmaya başladım denebilir. Kaynak bulmak için araştırma yapmam gerekiyor. Bu arada o kadar denemenin üstüne son bir soru bankası çözmek mantıklı mı?

Şu an biraz tıkanmaya başladım denebilir. Kaynak bulmak için araştırma yapmam gerekiyor. Bu arada o kadar denemenin üstüne son bir soru bankası çözmek mantıklı mı?

Fütüristik soru görmeye niyetliysen hocaların tekli soru çözümlerine bak derim. Sayısal alanda çok fazla hoca var bu tarz soru çözen. Rehberimde de listelemiştim birçoğunu.

Bu adam ermiş @Testo unit. Seni de geçecek.

Adam 10 ay AYT basmış, benim total çalışmam 10 ay etmiyor geçmesi hakkıdır.

Eyüp b AYT mat soru bankası çözmediysen onu çözebilirsin deneme gibi. Ya da @SF26, hocamın dediği gibi YouTube üzerinden kaliteli soru aramaya başlayabilirsin. Eyüp b oynatma listeleri ve paraksilen kimyanın 1 sorum var listesine bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…