Çözüldü MT7921 düşük hız sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, bir hata ederek AliExpress'ten fenvi marka MT7921'li Wi-Fi PCI kartı aldım. Odamda router olmasına rağmen (router 100Mbps 30Mbps veriyor) ürün bana 20 Mbps 5 Mbps veriyor.

Gönderilen antenden kaynaklı olabilir mi? Eğer antenden kaynaklıysa anten öneriniz var mı?

Çözüm
Başıma bela olacağını bilsem paramı çöpe atardım.

Sorunun çözümü: Kasa masanın altında olduğundan antenler görevini yerine getiremiyordu kasayı yükseğe alınca doğal olarak çekim gücü arttı.

Kısacası sorun antenlerin çekmemesinde.

Hocam AliExpress çakma olabilir.
Kaç TL aldınız?
Ve sürücüleri kurabildiniz mi?

Sorunlu kart olabilir, default olarak ASUS TUF F15 MediaTek MT7921 geliyordu ve Wi-Fi hızı düşüklüğü, kopması ve mavi ekran hatalarına sebep oluyor diye okumuştum. Farklı forumlardan bu sorunu yaşayanlar vardı, ben çok sorun yaşamasam da değişmiştim kartı.

İçinden çıkan CD sürücüyü kurdunuz mu?
Ve anteni çıkarıp test edin.
CD okuyucum yok, ürünün kendi sitesinden driver indirip kurdum, antenleri söküp taktım lakin faydası olmadı. Ayrıca sinyal gücüde zayıf AX201 model wifi karta sahip monster laptopum bile 0 paket kaybı ile 5 diş çekerken bu ürün maalesef ana modemi görmüyor.

Bilgisayar için önerebileceğiniz kart var mı?

Hocam iade edip başka bir kart alın o ya da Ethernet bağlayın yakınsa.

AX200 kullanıyorum ben, memnunum. MT7921 ile ufak tefek sorunlar yaşamıştım ama çok ciddi değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…