Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, bir hata ederek AliExpress'ten fenvi marka MT7921'li Wi-Fi PCI kartı aldım. Odamda router olmasına rağmen (router 100Mbps 30Mbps veriyor) ürün bana 20 Mbps 5 Mbps veriyor.

Gönderilen antenden kaynaklı olabilir mi? Eğer antenden kaynaklıysa anten öneriniz var mı?

Çözüm
Olabilir hocam, ihtimaller dahilinde. Ama "MT7921 issues" yazdığınızda bile çok sorun çıkıyor, kart kaynaklı sorun olabilir. Mavi ekran, bağlantı kopması, düşük hız, sistemi kilitleme gibi sorunlar yaşayan var yine de.
Başıma bela olacağını bilsem paramı çöpe atardım.

Sorunun çözümü: Kasa masanın altında olduğundan antenler görevini yerine getiremiyordu kasayı yükseğe alınca doğal olarak çekim gücü arttı.

Kısacası sorun antenlerin çekmemesinde.
Merhaba arkadaşlar, bir hata ederek AliExpress'ten fenvi marka MT7921'li Wi-Fi PCI kartı aldım. Odamda router olmasına rağmen (router 100Mbps 30Mbps veriyor) ürün bana 20 Mbps 5 Mbps veriyor.

Gönderilen antenden kaynaklı olabilir mi? Eğer antenden kaynaklıysa anten öneriniz var mı?

Hocam AliExpress çakma olabilir.
Kaç TL aldınız?
Ve sürücüleri kurabildiniz mi?

Hocam AliExpress çakma olabilir.
Kaç TL aldınız?
Ve sürücüleri kurabildiniz mi?
Hocam aldığım satıcının bir sürü böyle ürünü vardı ve çok fazla olumlu yorum gördüm. Vergilerle beraber 667TL

Hocam aldığım satıcının bir sürü böyle ürünü vardı ve çok fazla olumlu yorum gördüm. Vergilerle beraber 667TL.

İçinden çıkan CD sürücüyü kurdunuz mu?
Ve anteni çıkarıp test edin.

İçinden çıkan CD sürücüyü kurdunuz mu?
Ve anteni çıkarıp test edin.
CD okuyucum yok, ürünün kendi sitesinden driver indirip kurdum, antenleri söküp taktım lakin faydası olmadı. Ayrıca sinyal gücüde zayıf AX201 model wifi karta sahip monster laptopum bile 0 paket kaybı ile 5 diş çekerken bu ürün maalesef ana modemi görmüyor.

Sorunlu kart olabilir, default olarak ASUS TUF F15 MediaTek MT7921 geliyordu ve Wi-Fi hızı düşüklüğü, kopması ve mavi ekran hatalarına sebep oluyor diye okumuştum. Farklı forumlardan bu sorunu yaşayanlar vardı, ben çok sorun yaşamasam da değişmiştim kartı.
Bilgisayar için önerebileceğiniz kart var mı?

CD okuyucum yok, ürünün kendi sitesinden driver indirip kurdum, antenleri söküp taktım lakin faydası olmadı. Ayrıca sinyal gücüde zayıf AX201 model Wi-Fi karta sahip Monster laptopum bile 0 paket kaybı ile 5 diş çekerken bu ürün maalesef ana modemi görmüyor.

Hocam iade edip başka bir kart alın o ya da Ethernet bağlayın yakınsa.

CD okuyucum yok, ürünün kendi sitesinden driver indirip kurdum, antenleri söküp taktım lakin faydası olmadı. Ayrıca sinyal gücüde zayıf AX201 model wifi karta sahip monster laptopum bile 0 paket kaybı ile 5 diş çekerken bu ürün maalesef ana modemi görmüyor.

AX200 kullanıyorum ben, memnunum. MT7921 ile ufak tefek sorunlar yaşamıştım ama çok ciddi değildi.