Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bay_kebab

Çalışkan
Yakın zamanda girdiğim serverlarda bile bu hatayı alıyorum. Buradaki süre bitse bile bağlanmaya çalıştığımda tekrardan aynı hatayı alıyorum. Her server için durum aynı. İnternet bağlantısı ile ilgili olabileceğini düşündüm. Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler. İyi Sosyaller.

Çözüm
Oyunun geliştiricisi CD47 hatasının banlanma ile ilgili olduğunu belirtmiş.

Eskiden olsa sizden seri no istenecekti fakat geliştiriciler artık banları kaldırmayı bırakmış. Yapabileceğiniz bir şey yok sanırım şu aşamada.

(F8 tuşuna basarak konsolu açıp, tırnak işaretleri olmadan “serial” yazıp, buradaki dizgiyi kopyalayıp yapıştırarak seri numaranızı alabilirsiniz) - bu, anti-hile ekibinin sistem tarafından yasaklanmanıza neden olan koşulları inceleyip size bir cevap verebilmesi için zorunludur.

Neden banları kaldırmayacaklarına dair açıklama:

Dosya Ekleri

• mta sa.webp
    mta sa.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 122
Oyunun geliştiricisi CD47 hatasının banlanma ile ilgili olduğunu belirtmiş.

Eskiden olsa sizden seri no istenecekti fakat geliştiriciler artık banları kaldırmayı bırakmış. Yapabileceğiniz bir şey yok sanırım şu aşamada.

(F8 tuşuna basarak konsolu açıp, tırnak işaretleri olmadan “serial” yazıp, buradaki dizgiyi kopyalayıp yapıştırarak seri numaranızı alabilirsiniz) - bu, anti-hile ekibinin sistem tarafından yasaklanmanıza neden olan koşulları inceleyip size bir cevap verebilmesi için zorunludur.

Neden banları kaldırmayacaklarına dair açıklama:

Çözüm