Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.365 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 5 Ocak 2026 #1 Direkt sildirmeden bahsediyorum, eskiden nöbetçi göstererek siliyorlarmış. Sürekli hastaneye gidiyorum, bunu geçerli sebep olarak görürler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2026
Direkt sildirmeden bahsediyorum, eskiden nöbetçi göstererek siliyorlarmış. Sürekli hastaneye gidiyorum, bunu geçerli sebep olarak görürler mi?
monitortavsiye01 Becerikli Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 786 Çözümler 3 Beğeniler 422 Yer Adana 5 Ocak 2026 #2 Zeitnot dedi: Direkt sildirmeden bahsediyorum, eskiden nöbetçi göstererek siliyorlarmış. Sürekli hastaneye gidiyorum, bunu geçerli sebep olarak görürler mi? Genişletmek için tıkla... İsterse müdür yardımcın da yapar. Faaliyet gösterirler o gelmediğin gün. O şekilde. Beniö lise yıllarımda böyleydi.
Zeitnot dedi: Direkt sildirmeden bahsediyorum, eskiden nöbetçi göstererek siliyorlarmış. Sürekli hastaneye gidiyorum, bunu geçerli sebep olarak görürler mi? Genişletmek için tıkla... İsterse müdür yardımcın da yapar. Faaliyet gösterirler o gelmediğin gün. O şekilde. Beniö lise yıllarımda böyleydi.
D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 966 Çözümler 2 Beğeniler 806 5 Ocak 2026 #3 Eğer elinizde raporlarınız bulunuyorsa müdür yardımcısına gidip durumu belirtirseniz devamsızlıklarınızı karnenize yansıtmazlar. Benim devamsızlığım e okul da 120 gün gözüküyordu, karneme 30 olarak işlendi.
Eğer elinizde raporlarınız bulunuyorsa müdür yardımcısına gidip durumu belirtirseniz devamsızlıklarınızı karnenize yansıtmazlar. Benim devamsızlığım e okul da 120 gün gözüküyordu, karneme 30 olarak işlendi.
47rapflex Becerikli Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 146 Beğeniler 152 5 Ocak 2026 #4 Tamamen keyfine bağlı, isterse bırakır isterse siler.
F fordark Yetkin Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 615 Beğeniler 230 5 Ocak 2026 #5 Baban ya da annen giderse şansın artar diye düşünüyorum. Yanında raporların da olması baya iyi olur.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.042 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.333 Yer İstanbul 5 Ocak 2026 #6 Ben liseye giderken, "Faaliyet, izinli" gibi şeyler yazıp siliyolardı. Anne veya babanızla giderseniz yardımcı olurlar muhtemelen.
Ben liseye giderken, "Faaliyet, izinli" gibi şeyler yazıp siliyolardı. Anne veya babanızla giderseniz yardımcı olurlar muhtemelen.