Dershanede müfredat izleme sınavı yapılacakmış, bu sınav hangi konuları kapsar? Genel bu sınıf konularının tamamı mı yoksa son işlenen konular mı çıkar? Kaç soru olur? Bir de en kötü ihtimalle düşük başarısı olan biri kaç net yapabilir bu sınavda?
Detaylar
Kim cevapladı?Müfredat izleme sınavından sonrasını okumadım. Genellik ila o sınavlar test halinde oluyor diye biliyorum. Ben olsam dershaneye gitmezdim. Ayrıca son işlenen konular çıkıyor sınavda.Dershanede müfredat izleme sınavı yapılacakmış, bu sınav hangi konuları kapsar?
Bende baktım internete biraz, dediğiniz gibi aynen böyle diyor hocam. Bir de dershanede 11. sınıf konuları dediler sadece. Bir de son işlenen konular derken önceki hafta veya bu haftaki konular mı yoksa önceki yarı dönemi de kapsayan konular mı soruluyor?Bildiğim kadarıyla son işlenen konular üstünden yapılan bir pekiştirme sınavıydı. Soru sayısı branşa bağlı değişiyordu.
son işlenen konular son birkaç hafta falan mı yoksa önceki yarı dönemi kapsıyor mu?
Az da olsa derslerime yardımcı olur diye düşünüyorum hocam sonuçta farklı hocalardan az kişi ile dinliyorum.
Derste en son hangi konuyu işlediyseniz o galiba.Son işlenen konular son birkaç hafta falan mı yoksa önceki yarı dönemi kapsıyor mu?
Az da olsa derslerime yardımcı olur diye düşünüyorum hocam sonuçta farklı hocalardan az kişi ile dinliyorum.
Yani dershaneye gitmeyin diye bir şey demedim sınav oldumu kaçın dedim ama ben dershaneye gitmezdim müfredattan dolayı.
Anladım hocam sonuçta bu da sizin tercihiniz.Yani dershaneye gitmeyin diye bir şey demedim sınav oldumu kaçın dedim ama ben dershaneye gitmezdim müfredattan dolayı.
O zaman daha iyi olur, önceki konulardan pek bilgim de yok çünkü aslında.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-