Ruzgar onune koymadım aslinda. Dun falan bu kadar değildi, bugün bu kadar ciddilesti.

Teşekkürler.

Teşekkürler. Kusum disi, erkek kus geldi ve yine gaga atmaya basladi. Erkek kusu elime alip bagirdim, gagasini tuttum, biraz dovdum yani. Simdi ikisi de uyuyor sanirim, birbirlerinden uzaktalar, gozleri kapalı tunekte duruyor ikisi de. Disi kusum sabah dengede zor duruyordu, tunekte duramiyordu. Bir ayagiyla kafese tutunuyordu. Şu an tunekte dengede durabiliyor. Hatta video birakmam gerekirse sabah soyleydi:

Biraz iyi. meyve takviyesi yap petshop varsa ilaç al oradaki kişiye sorunu anlatarak.

Terkar merhaba. Veterinere gittim, durumu anlattım. Veteriner inceledi. Sinir ve kaslarıyla ilgili bir hastalık başladığını söyledi. İlaç verdi. Tedavi olma ihtimali var fakat yüksek ihtimal 3-4 gün içerisinde ölür dedi. Ben son ana kadar ilacını içirmeye ve bakmaya devam edeceğim. Yardımcı olup fikrini sunanlara teşekkür ederim.

Terkar merhaba. Veterinere gittim, durumu anlattım. Veteriner inceledi. Sinir ve kaslarıyla ilgili bir hastalık başladığını söyledi. İlaç verdi. Tedavi olma ihtimali var fakat yüksek ihtimal 3-4 gün içerisinde ölür dedi. Ben son ana kadar ilacını içirmeye ve bakmaya devam edeceğim. Yardımcı olup fikrini sunanlara teşekkür ederim.
sunduğumuz fikirleri uygulayn aynı zamanda 3-4 gün sonra bilgilendirin bizi.

Çok şükür yine iyileşme ihtimali var mış hocam, kendinize de ona da dikkat edin. Umarım düşük ihtimal gerçekleşir de sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun🙏🙏