xBN
Yetkin
Amin hocam,
Kaçma sorununu çözersek gerisi gelecek..
Amin hocam,
Kafes altlığı olarak mısır granülü öneririm. Organik ve nemi emiyor, küfü engelliyor. Kesinlikle gazete, kağıt falan kullanılmamalı. Virkon S şart değil bence. Çeşme suyundaki klor zaten mikropların %95'ini falan öldürüyor. Eğer daha fazlası istenirse çamaşır suyu ile 1/100 oranla sulandırıp kullanmak gayet yeterli. Bir zararı olmaz.Gayet güzel duruyor. Gözlerdeki siyahtan ve cüssedeki hafif eksiklikten anladığım üzere yavru gibi. Kuşta cere rengi yorumlamaktan anlamam. Mevcut kafesi ufak gözüküyor. İçinde sağa sola hoplayamaz rahat rahat. Kocaman bir kafes edinmenizi tavsiye edeceğim. O ufacık kafeste olmaz. Almanız gereken kafes üretim kafesi olarak geçer. Özellikle buradan alın diye atmıyorum linki ama ben kendi yem vs alışverişimi bu siteden yapıyorum. 2 senelik müşterileriyim desem yalan olmaz.
Yüklüyor…
karadenizpet.com
Gaga taşı değil kalamar kemiği tavsiye edeceğim. Ayrıca bu üstteki sitede olan arkadaşların 6'lı karışık yemleri gayet kaliteli. Vitamin satıyorlar aynı zamanda. Edinmeni tavsiye edebileceğim vitaminler ve ıvır zıvırlar şunlar: Gervit W, usnegano, BT amin forte, sedochol, atemfrei. Ek olarak kafes temizliği vs yapılacağı zaman dezenfekte etmek adına ufak bir miktar virkon s alsan iyi olabilir.
Kesinlikle yavru değil ama büyük de değil. 1 yaşını net doldurmuş.Yavru diye biliyoruz. Gagası da mor böyle 1.5 yaşında bir erkek kuşun gagası mavi olur diye biliyorum.
8 yıl üreticilik yaptım diyebilirim. Yaşını tahmin etmekte zorlanmıyorum artık. Ayrıca 2-3 yaşına kadar o beyaz halkalar çıkmayabilir.Gözüne dikkatlı baktınız mı hocam? İlk aylarda bu arkadaşlarda tamamen siyah oluyor. 1 yaşında olsaydı ek bir beyaz halka olurdu diye biliyorum.
8 yıl üreticilik yaptım diyebilirim. Yaşını tahmin etmekte zorlanmıyorum artık. Ayrıca 2-3 yaşına kadar o beyaz halkalar çıkmayabilir.
Moral bozmalık bir durum yok, yine çok büyük değil kuş. Alışır her türlü.Moralim bozuldu emin misiniz? Ben çok kararsız kaldım. Ele gelmiyor tutunca zorlayınca ısırıyor.
Moral bozmalık bir durum yok, yine çok büyük değil kuş. Alışır her türlü.
Alışır, mutlaka vakit alır sadece.Ele alışması küçük yaşta yapmak gerekmez mi hocam. Hayvanı esarete mahkum etmişler.