swex5051

Gelişen
Yaklaşık bir haftadan beri, hatta iki hafta aralıksız sabah, öğlen, akşam, ikindi ve hatta gece yarısı durmadan köyü yanmış muhtar misali bağıra bağıra ötüp duruyor. Herhangi bir terslik ya da durum mu var diye gözlem yaptım yine aynı durum. Nefret etmeye başladım cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık bir haftadan beri, hatta iki hafta aralıksız sabah, öğlen, akşam, ikindi ve hatta gece yarısı durmadan köyü yanmış muhtar misali bağıra bağıra ötüp duruyor. Herhangi bir terslik ya da durum mu var diye gözlem yaptım yine aynı durum. Nefret etmeye başladım cidden.
Kafesin fotoğrafını atabilir misiniz?

Kafesin fotoğrafını atabilir misiniz?
Maalesef atamam. ancak demirleri falan hep kemirmiş :D

Bende de 12 yıldır var, üzerine bir örtü örtünce susuyor.
Üzerine örtü örtünce şarkı söyler gibi kısık ses tonuyla ara ara 50 dk'da bir üzerini açınca dövüyorlarmış misali başlıyor bağırmaya :D ne oldu bu kadına anlamadım.

Ben çok bağlandım bir şey olursa diye korkuyorum.
Dişiler daha sessiz falan fistan diye bir şeyler okudum gittim dişi aldım ocak ayında evimizin misafiri oldu ama son zamanlardaki hareketi bende kafa bırakmadı sinirlenmeye başlıyorum

Hayvan her babayiğidin harcı değil.
Bakamıyor iseniz derhal birine kekleyin veya barınağa geri verin.
Bakımla alakası yok bence, düzenli olarak bakarım çevresel olarak rahatsız olabilecğei gürültü, ya da başka etken vs de yok neyden kaynaklanıyor bilmiyorum şimdilik

Son düzenleme:
Maalesef atamam. Ancak demirleri falan hep kemirmiş :D

Üzerine örtü örtünce şarkı söyler gibi kısık ses tonuyla ara ara 50 Dk'da bir üzerini açınca dövüyorlarmış misali başlıyor bağırmaya :D ne oldu bu kadına anlamadım.

Dişiler daha sessiz falan fistan diye bir şeyler okudum gittim dişi aldım ocak ayında evimizin misafiri oldu ama son zamanlardaki hareketi bende kafa bırakmadı sinirlenmeye başlıyorum.

Bende de sultan papağanı var oda böyle bağırdığı zaman ya dışarı çıkarıyorum odada biraz takılıyor susuyor ya da elime alıp azıcık seviyorum susuyor bence sizde bir deneyin bunları belki susar kolay gelsin.

Muhabbet kuşları durduk yere öten hayvanlar değil 3 sene beslendim fazla ötmezdi ya rahatsızlığı var acısını öterek çıkartıyor ya da durduk yere yapıyor bilemeyiz veteinere götürün.

Bende de bazen oluyordu aynı durum. Hayvan geceleri sessiz ortamda rahat uyuyabiliyor mu?