uniquetear

Uzman
Aldigimizda yavruydu o yuzden cinsiyeti tam belli değildi ama aldigimiz kisi erkek yuksek ihtimalle diyordu. Simdi ise cinsiyetini tam olarak anlayamiyorum. Resmini birakiyorum kalite biraz kotu ama anlayan cinsiyetini soyleyebilir mi? Resmi kafasini kasitirken cektim yani kafasini zorla falan tutmuyorum yanlış anlasilmasin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-21 130727.webp
    Ekran görüntüsü 2024-09-21 130727.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 162
  • Ekran görüntüsü 2024-09-21 130753.webp
    Ekran görüntüsü 2024-09-21 130753.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 139
Aldigimizda yavruydu o yuzden cinsiyeti tam belli değildi ama aldigimiz kisi erkek yuksek ihtimalle diyordu. Simdi ise cinsiyetini tam olarak anlayamiyorum. Resmini birakiyorum kalite biraz kotu ama anlayan cinsiyetini soyleyebilir mi? Resmi kafasini kasitirken cektim yani kafasini zorla falan tutmuyorum yanlış anlasilmasin.
Bizimki de hafif mavimsiye kaçıyordu beyazdan resimdeki gibi ama büyüyünce tamamen beyaza döndü. Büyük ihtimalle kuşunuz dişi çünkü benimki de aynı şekilde dişi çıktı.

Dişi bu kuş.

Neden bu kadar sinirli oldugu anlasildi o zaman, cogu disi muhabbet kusu bayağı sinirli oluyor. Bu da bayağı sinirli :D

Son düzenleyen: Moderatör: