Saydığınız üniversitelere, yani İTÜ ODTÜ'ye bilgisayar mühendisliği bölümünden girmek çok zor. Zira Odtü 500 ile alıyor. İTÜ ise 1000'lerde olması gerek.Herhangi bir muhendislik alani olmez. En iyi universitelerden mezun olan adamin bunu dert etmesine gerek yok zaten. Devlet diyorsan bilgisayar haric tum muhendislikler icin ODTU, bilgisayar icin ITU diyorum. Network en cok bilgisayar muhendisligini etkiledigi icin Istanbul'da okumak avantaj sagliyor. Bogazici'nin icinden gectiler maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
İTÜ teknoloji ağırlıklı mühendislikler için en iyisi sanıyorum, Elektrik-Elektronik ve Savunma Teknolojileri Mühendisliği ölmez.
Elektrik-Elektronik sadece mühendislik değil diğer tüm alanlarda da öleceğini sanmıyorum.
Elektrik-Elektronik sadece mühendislik değil diğer tüm alanlarda da öleceğini sanmıyorum.
belfort 394
Becerikli
Ölmeyecek mühendisliklerin başında makine mühendisliğinin geldiğini düşünüyorum. Okul olarakta teknik okullar çoğu zaman 1 adım önde oluyor, örneğin; İTÜ, YTÜ, ODTÜ KTÜ vesaire.
Görkem Say
Üstün
Saydığınız üniversitelere, yani İTÜ ODTÜ'ye bilgisayar mühendisliği bölümünden girmek çok zor. Zira Odtü 500 ile alıyor. İTÜ ise 1000'lerde olması gerek.
Kolay demedim zaten hocam konuda en iyisi istenmis o yuzden soyledim.
İnternette baktığım zaman dünya sıralamasında ODTÜ daha önde.İTÜ teknoloji ağırlıklı mühendislikler için en iyisi sanıyorum, Elektrik-Elektronik ve Savunma Teknolojileri Mühendisliği ölmez.