Eğitim, aile eğitimi ve ideolojiler sebebi ile yaşadıkları ülkenin kurucusuna hakaret etmekten çekinmiyorlar.

Zamanında Atatürk ve silah arkadaşları Türk halkının istiklali niyetiyle harekette bulunmasaydı, bugün birilerinin kanında kimlerin olacağı belli olmazdı.

İşte öyle olmuyor benim yakın akraba diyeyim. Adam babası gazi, annesi, kız kardeşi var. Hepsi atatürkçü ama beynini yıkamışlar çalıştığı ortam da o partiden. Artık ondan mıdır tam tersi birisi oldu aşırı dinci yobaz çok cahil normalde. Öyle ailesine zıt birisi oldu. Denilen her şeye de inanıyor.

Evlendi çok oldu eşi ondan yobaz. Sonradan da kapandı.

Ailede herkes zıt görüşte tartışmaya da gelmiyor bozuluyor acayip savunuyor falan. Babamın tarafı çok da görüşmüyorlar durumdan dolayı.

Son düzenleme:
Atatürk'ü sevmeyenlere bakınca Atatürk'ü sevmek için daha fazla sebep çıkıyor.

Ermenisi, fetullahçısı, bölücüsü, arabı, uzun adamı, İngiliz hayranı Vahdettincisi ve İngiliz hayranı Sadrazam İbrahim filan derken Atatürk'ün ne kadar mübarek bir insan olduğu anlaşılıyor. Din'i kaldırdı diye peşinden gittikleri adam papayla açılış yapıp, "ne tek dil ne de tek din dedim." diyor.

Velhasıl kelam Atatürk'ü sevmeyen ya beynini kullanamıyordur ya da Anadolu'dan toprak çalmak isteyen bölücülerden birisine aittir.

İşte öyle olmuyor benim yakın akraba diyeyim. Adam babası gazi, annesi, kız kardeşi var. Hepsi atatürkçü ama beynini yıkamışlar çalıştığı ortam da o partiden. Artık ondan mıdır tam tersi birisi oldu aşırı dinci yobaz çok cahil normalde. Öyle ailesine zıt birisi oldu. Denilen her şeye de inanıyor.

Evlendi çok oldu eşi ondan yobaz. Sonradan da kapandı.

Ailede herkes zıt görüşte tartışmaya da gelmiyor bozuluyor acayip savunuyor falan. Babamın tarafı çok da görüşmüyorlar durumdan dolayı.

Kusura bakmayin ama yengeniz deccal herhalde adami ne hale getirmiş.

Kusura bakmayin ama yengeniz deccal herhalde adami ne hale getirmiş.

Evlenmeden önce de sağ görüşteydi. Yenge de koyu malum partiliydi. Onun da 2 kardeşi var onlar da öyle. Çok iyi davranıldı bakıldı babamın tarafından. Başı açıktı ama zihinleri öyleydi. Sonra daha da koyu oldular. Sürekli onların şeylerini dinliyorlardı. Şimdi Atatürk'ü sorgular hale gelmişler. Acayip şeyler söylüyor onların lafları ile. Kafa gitmiş yani aileden de olmuyor demek ki.

Sevmeyenler genelde bölücü Kürtler (Her Kürt aynı değil, ülkeyi bölmeye çalışmayıp Atatürk’e saygı duyup seven Kürtlerde var onları kastetmiyorum) ve aşırı dinciler oluyor. Tamam bu saydığım 2 kesimin sevmemek için bir nedeni var ama onun dışında gerçekten dikkat çekmek için sevmeyen bir kitle de var. Ama eskiden gerçekten böyle değilmiş. Mesela ekşi sözlük sitesinde meraktan 25 yıl önce üyelerin Atatürk hakkında yazdıklarına baktım, yemin ederim bir tane olumsuz ifade yok ya. Gerçekten ne olduysa malum partiden sonra oldu.

Evlenmeden önce de sağ görüşteydi. Yenge de koyu malum partiliydi. Onun da 2 kardeşi var onlar da öyle. Çok iyi davranıldı bakıldı babamın tarafından. Başı açıktı ama zihinleri öyleydi. Sonra daha da koyu oldular. Sürekli onların şeylerini dinliyorlardı.

Sanırım tanıştıktan sonra öyle oldu ya da aileniz fazla boş bırakmış.

Bu arada eklemek istediğim bir şey daha var, ben geçen yıl 10 Kasımda İsviçre’ye gitmek için Sabiha gökçen havalimanındaydım (İstanbul’da yaşamıyorum aktarmalı uçuş olarak gittim.) Bir sürü yabancı turist vardı ve saat 9.05 geçe o yabancı turistlerin bile hepsi ayağa kalktı saygısından. Yani yabancıların bile saygı duyup bazı Türkler’in saygı duymaması çok garip gerçekten.

Diyaneti kurma sebebi insanları dinleri düzgün öğrensin diye. Ama işte sokaktaki birine sorsan Diyaneti Atatürk'ün kurduğu bilmez. Demek istediğim oydu.
Şahsen diyanet şuan o kadar garibime gidiyor ki bende Atatürk'ün kurduğunu bilmiyordum. Yani günümüzde din adı altında Çok şey dönüyor. Elhamdülillah Müslümanım ama bize en çok zararı bu ülkedeki Müslümanlar verdi. %52 ye hala hakkım helal değil ve benim gibi binlerce insan vardır.

Bu arada eklemek istediğim bir şey daha var, ben geçen yıl 10 Kasım'da İsviçre'ye gitmek için Sabiha Gökçen havalimanındaydım (İstanbul'da yaşamıyorum aktarmalı uçuş olarak gittim.) Bir sürü yabancı turist vardı ve saat 9.05 geçe o yabancı turistlerin bile hepsi ayağa kalktı saygısından. Yani yabancıların bile saygı duyup bazı türkler'in saygı duymaması çok garip gerçekten.

Geçen tekine denk geldim "ne de olsa onlardan olana saygı duyarlar tabii" dedi bir sövdüm kulağı çınlasın artık.