Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max alan müşterilerine yeni titanyum alaşımlı kasa da dahil olmak üzere çok sayıda yükseltme sunuyor ancak bu bile olumlu bir müşteri geri bildirimi kazanmak için yeterli olmadı. 700 binden fazla kullanıcının geri bildirimi ile oluşturulan Google incelemesine göre, Apple’ın son çıkan Pro modelleri müşterilerin çoğunluğunu hayal kırıklığına…
Merhaba canlar, bilindiği üzere iPhone 15 Pro serisi bu aralar birçok sorunla boğuşuyor. Bunlardan sanırım en ünlüsü ve en çok ses getireni arka camın çok kolay bir şekilde kırılması olayı. iPhone nereden baksanız 2010 yılından beridir yani iPhone 4 çıktığından beridir cam bir sırt kullanıyor...
Merhaba canlar, bilindiği üzere iPhone 15 Pro serisi bu aralar birçok sorunla boğuşuyor. Bunlardan sanırım en ünlüsü ve en çok ses getireni arka camın çok kolay bir şekilde kırılması olayı. iPhone nereden baksanız 2010 yılından beridir yani iPhone 4 çıktığından beridir cam bir sırt kullanıyor...
Bir de titanyumun çok çizildiğini görmüştüm. Bir sağlamlık testi videosunda adam zart diye falçatayla çizmişti telefonu. O sahne benim travmam oldu. O yüzden iPhone 15 Pro almayı aklımdan bile geçirmiyorum.