Deltore

Becerikli
Mutfak bataryası sızdırmaya başladı, biz de yenisini almaya karar verdik fakat bataryaların fiyatları çok değişken olduğu için karar veremedik. Yakın zamanda almış olan veya tecrübesiyle önerebilecek varsa sevinirim.

Mutfak ve banyo aktif kullanılıyor, premium kalite E.C.a, artema, vitra, blanco öneririm. Bütçe uygun değilse itimat markanın kalite versiyonu var bunlar uzun yıllar götürür. Tabii almak zorundaysanız. Sızma işi tamir edilebilir çatlak yoksa.

Mutfak ve banyo aktif kullanılıyor, premium kalite E.C.a, artema, vitra, blanco öneririm. Bütçe uygun değilse itimat markanın kalite versiyonu var bunlar uzun yıllar götürür. Tabii almak zorundaysanız. Sızma işi tamir edilebilir çatlak yoksa.
su açma kapama yerinden kaçırıyor. ne alttan ne de üstten çıkarılabilir yapmamışlar , o yüzden değiştimek zorunda kaldık.

Su açma kapama yerinden kaçırıyor. Ne alttan ne de üstten çıkarılabilir yapmamışlar, o yüzden değiştimek zorunda kaldık.

Bu detay önemli, saydığım markalar da o şekilde parça değişimi yok, parça değişimi olan modeller de kendi markasını almaya zorluyor, tesisatcı arkadaşa danışıp tekrar geri dönüş yapayım bu parçası değişen konusunda.

Abim sen nasıl bir kralsın ya, vallahi çok makbule geçer.

Eca ve artema diğer markaların yedek parçasını kabul etmiyor, kendi parçaları da batarya parasının yarısı kadar yüksek fiyatta. Kale, itimat ve uzunlar markası orta segment olanlar biri birine uyuyor. Artemanın yedek parça fiyat listesine baktım sadece ucundaki plastik süzgeç 400 TL, diğer ucuz markalarda 20 TL. Sonuç olarak uzunlar, itimat, kale gibi markalardan devam. Bilgisi olan arkadaşlar da yazarlar acele etmeyin.

Eca ve artema diğer markaların yedek parçasını kabul etmiyor, kendi parçaları da batarya parasının yarısı kadar yüksek fiyatta. Kale, itimat ve uzunlar markası orta segment olanlar biri birine uyuyor. Artemanın yedek parça fiyat listesine baktım sadece ucundaki plastik süzgeç 400 TL, diğer ucuz markalarda 20 TL. Sonuç olarak uzunlar, itimat, kale gibi markalardan devam. Bilgisi olan arkadaşlar da yazarlar acele etmeyin.

Yahu utanın ya, 400'e 20 nasıl bir fiyat farkıdır, Balenciaga mısın sen ya. Acele etmeme konusunda da altından belki açılır diye çıkardığımız için şu an bir mutfak bataryası takılı değil. O yüzden yarın kesin yakın dükkanları gezip bir adet almam lazım, yoksa bizimkiler beni vurur:D

yaw böyle şans mı olur ya

Dosya Ekleri

• 1774299008939.webp
    1774299008939.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 21
Yahu utanın ya, 400'e 20 nasıl bir fiyat farkıdır, Balenciaga mısın sen ya. Acele etmeme konusunda da altından belki açılır diye çıkardığımız için şu an bir mutfak bataryası takılı değil. O yüzden yarın kesin yakın dükkanları gezip bir adet almam lazım, yoksa bizimkiler beni vurur:D

Gezdiğin dükkanlardaki ürünler pirinç gövde olursa tamamdır, zaten pirinç gövdeler ucuz Çin mallarına göre biraz daha pahalı oluyor oradan anlarsın kalitesini. Kaleyi özellikle tavsiye etti. Şimdiden kolay gelsin🫡