YASEDEM 45

Uzman
Makaleler
1
Yer
Tokyo
Merhaba, ben normalde pek müzik dinlemezdim; fakat 26 Aralık'tan sonra aşırı müzik dinlemeye başladım sadece ilk 5'teki şarkıların çalma toplamı 77. ve forumda dolaşırken bile arkada müzik dinliyorum. Hatta şu an "see you again" dinliyorum. Sizce bağımlı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alakasız vakitlerde (ders çalışma vs.) böyle abartı olmadıkça bir sorun yok. Ben bile forumda dolaşırken 10 şarkı art arda dinlemiştim.

Merhaba, ben normalde pek müzik dinlemezdim; fakat 26 Aralık'tan sonra aşırı müzik dinlemeye başladım sadece ilk 5'teki şarkıların çalma toplamı 77. ve forumda dolaşırken bile arkada müzik dinliyorum. Hatta şu an "see you again" dinliyorum. Sizce bağımlı mıyım?

Evet, gerçekten siz bir bağımlısınız.

Değilsiniz, bir şeye bir anda aşırı maruz kalmak bağımlılık değildir. Bağımlılık uzun süreler boyunca bir durumun devam etmesi ve kurtulamamanızdır. Yani, en azından şu an bağımlı değilsiniz.