lactarius

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, kullandığım müzik botu altyapısı kendi bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor ancak VDS'e geçtiğimde şu hatayı alıyorum:

"An error encountered: PlayingError: Sign in to confirm you're not a bot"

Birkaç farklı VDS denememe rağmen çoğunda aynı hatayı alıyorum. Sorunsuz çalıştırabileceğim bir VDS öneriniz var mı? Ya da bu hatayı nasıl aşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, kullandığım müzik botu altyapısı kendi bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor ancak VDS'e geçtiğimde şu hatayı alıyorum:

"An error encountered: PlayingError: Sign in to confirm you're not a bot"

Birkaç farklı VDS denememe rağmen çoğunda aynı hatayı alıyorum. Sorunsuz çalıştırabileceğim bir VDS öneriniz var mı? Ya da bu hatayı nasıl aşabilirim?
Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izlemeyi deneyin:

1. Discord Token Kontrolü:
- Botunuz için kullanılan Discord token'inin doğru olduğundan emin olun. Yanlış ya da geçersiz bir token bu hatayı verebilir.

2. Proxy ve VPN Kontrolü:
- VDS sunucunuzun IP adresinin Discord tarafından engellenmediğinden emin olun. Eğer mümkünse, farklı bir IP adresi veya VPN kullanarak deneyin.

3. Bot Ayarları:
- Botunuzun ayarlarında, kullanıcı doğrulama işlemlerinin gereksiz yere tetiklenmediğinden emin olun. Özellikle botun ayarlarında "intents" kısmını kontrol edin.

4. Discord API Sınırlamaları:
- Discord API’sına aşırı istek gönderimi yapıyor olabilirsiniz. Bu durumda, isteklere zaman aralıkları koyarak aşırı yüklenmeyi azaltmayı deneyin.

5. Sunucu Konfigurasyonu:
- VDS sunucunuzda doğru yapılandırmaları yapıp yapmadığınızı kontrol edin. Özellikle zaman dilimi, saat ayarları gibi unsurlar önemlidir.

6. Farklı VDS Denemeleri:
- Eğer bu adımlar işe yaramazsa, farklı bir VDS sağlayıcısına geçmeyi deneyin. Önerilen sağlayıcılar arasında DigitalOcean, Linode ve Vultr bulunmaktadır.

7. Discord API Geliştirici Portalı:
- Botunuzun uygulama ayarlarına giderek, gerekirse botu yeniden oluşturun ve yeni token alın.

Bu adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyin. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla teknik detay sağlamaktan mutluluk duyarım.