Negative Sir
Uzman
Önceden Spotify kullanıyordum ama artık YouTube Premium ile YouTube Music kullanıyorum. Ek olarak Apple ara sıra "geri dönün sizi özledik" diye aylık beleş Apple Music veriyor onu da kullanıyorum.
Bu işte mantıktan uzak. Nasıl daha mantıklı oluyor? Platform aracılığıyla daha fazla kazanmak varken yani...Sanatçıya bağış atmak daha mantıklı bir hareket bence.
Daha fazla? Platform vergi kesecek komisyon alacak zaten. Sanatçıya ulaşana kadar bir servise verdiğiniz para zaten yok olacak.Bu işte mantıktan uzak. Nasıl daha mantıklı oluyor? Platform aracılığıyla daha fazla kazanmak varken yani...
Adamlar bir servis kuruyor ve arkaplanında tonla masraf. "Müziğe de mi para vereceğim?" demek çok saçma. Sen kulaklık aldın diye Razer, Anker gidip Spotify'a YouTube'a, "Al knk bu adam benden kulaklık aldı, senin payın bu." demiyorsa evet, müziğe de para vereceksin.
Sony Walkman for AndroidŞahsen bana Windows Media Player yetiyor. Spotify gibi uygulamalara ihtiyacım yok çünkü içinde 50.000 tane müzik barındıran bir kütüphanem var.
Malum siteden qBittorent ile indirdim.Hangi uygulama ile indiriyorsun, meta bilgileri gömme stiline hayran kaldım. Track number'a kadar kaydetmiş.