Hocam son soru .
Benim sesi dışarı veriyor dediniz ama şunu merak ettim dışarıdaki kişi net duyuyor mu benim bu kulaklıkta basbayağı yanimda olan kişi de dinlemis gibi oluyor.
Bana da istediğimde KZ önerilmişti yukarıda daha iyi diye bertilen bir kulaklık önerilmiş. İki marka dışında 100 lira daha koyman ve Türkiye'den alman halinde kullanmış olduğum Sony mdrı çıkmazsan daha alt fiyattan Samsung eı öneririm.
Bana da istediğimde KZ önerilmişti yukarıda daha iyi diye bertilen bir kulaklık önerilmiş. İki marka dışında 100 lira daha koyman ve Türkiye'den alman halinde kullanmış olduğum Sony mdrı çıkmazsan daha alt fiyattan Samsung eı öneririm.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hocam bu kz Çin malı ve baya kötü şekilde geldi.
Jbl aynı fiyata daha müthiş şekilde gelmişti ürünü acmayip iade etmeyi düşünüyorum. Kabin yt de videosunu izlemiştim böyle hir kapta da gelmiyordu.