Merhabalar, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Müzik ve oyun amaçlı kullanacağım, mikrofona ihtiyacım yok.
"Superlux 681 EVO", "Koss Porta Pro" ve bazı Fifine modellerini (H8, H9, H16, H19) gördüm. Bunlar arasından hangisi tercih edilebilir veya başka bir öneriniz var mı? Özellikle "Superlux 681 EVO" veya "Koss Porta Pro" modelleri hakkında bilginiz var mı?
Bütçe belirtirseniz daha net yardımcı olunabilir. Olası bir ses kartı gereksinimi üründen ürüne değişir.
HD 681 kendim kullanmışlığım var. Tiz seslere hassassanız tavsiye etmem ama f/p açısından inanılmazdır. EVO sürümü biraz teknik performanstan feragat ederek daha keyifli bir sese sahiptir.
Bütçe belirtirseniz daha net yardımcı olunabilir. Olası bir ses kartı gereksinimi üründen ürüne değişir.
HD 681 kendim kullanmışlığım var. Tiz seslere hassassanız tavsiye etmem ama f/p açısından inanılmazdır. EVO sürümü biraz teknik performanstan feragat ederek daha keyifli bir sese sahiptir.
Beş bin liraya kadar en iyi sesi iemlerde alırsın. Şu an cadenza 2 stokları yenilendi, 3 bin lira o, 200-300'e de apple dac alırsan bu paraya alacağın kulaküstü kulaklıklardan daha iyi ses elde edersin. Hem oyun hem müzik için.
Beş bin liraya kadar en iyi sesi iemlerde alırsın. Şu an cadenza 2 stokları yenilendi, 3 bin lira o, 200-300'e de apple dac alırsan bu paraya alacağın kulaküstü kulaklıklardan daha iyi ses elde edersin. Hem oyun hem müzik için.
Sizin Superlux HD 681 kulaklığınızın ses kalitesi fiyatına göre nasıldı ve internette malzeme kalıtesı ve komforu hakkında kötü yorumlar var, o konularda nasıl?