T Trina Becerikli Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 337 Beğeniler 195 Dün 21:48 #11 alper8484 dedi: Peki benim söylediğim kulaklıklar hakkında bilginiz var mı? Kulak üstü olması benim için tercihen daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Dinlemedim ve incelemedim fakat daha iyi olduklarını sanmıyorum.
alper8484 dedi: Peki benim söylediğim kulaklıklar hakkında bilginiz var mı? Kulak üstü olması benim için tercihen daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Dinlemedim ve incelemedim fakat daha iyi olduklarını sanmıyorum.
M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.244 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.113 Dün 22:10 #12 alper8484 dedi: Sizin Superlux HD 681 kulaklığınızın ses kalitesi fiyatına göre nasıldı ve internette malzeme kalıtesı ve komforu hakkında kötü yorumlar var, o konularda nasıl? Genişletmek için tıkla... Konforu iyi değil. Sesi fiyatına göre şaka gibi.
alper8484 dedi: Sizin Superlux HD 681 kulaklığınızın ses kalitesi fiyatına göre nasıldı ve internette malzeme kalıtesı ve komforu hakkında kötü yorumlar var, o konularda nasıl? Genişletmek için tıkla... Konforu iyi değil. Sesi fiyatına göre şaka gibi.