Bence oyun oynamak. İkisini birlikte yapmayı genelde tercih etmiyorum; özellikle de hikayeli oyun oynuyorsam arkadan müzik açmak iyice oyunun atmosferini yok ediyor bence. Ama simülasyon veya roleplay tarzı bir oyun oynanıyorsa müzikle birlikte iyi gidebilir, orasına karışmam.

Bence oyun oynamak. İkisini birlikte yapmayı genelde tercih etmiyorum; özellikle de hikayeli oyun oynuyorsam arkadan müzik açmak iyice oyunun atmosferini yok ediyor bence. Ama simülasyon veya roleplay tarzı bir oyun oynanıyorsa müzikle birlikte iyi gidebilir, orasına karışmam.
Ben hikaye aninda kapayip, dungeon, action vs. kisimlarda aciyorum muzigi. O konuda hak veriyorum, muzigi hikaye aninda dinleyince baltalamaktan baska ise yaramiyor.

Bu konuyu Sosyal kullanıcılarının müzik dinlemeyi mi yoksa oyun oynamayı mi daha çok tercih ettiğini merak ettiğim için açtım. Siz hangisine daha çok vaktinizi ayırıyorsunuz?
Ruh halime göre 😂 Bazen saatlerce müzik dinlerim, bazen saatlerce oyun oynarım, bazen de hem oyun hem müzik 😂