Redd grubunu bilirsiniz. Kendileri Sırrı Süreyya Önder'e veda gönderisi paylaştılar.

"Düşündürdün, güldürdün, okuttun, izlettin, birleştirdin.#SırrıSüreyyaÖnder uğurlar olsun."

Düşünceleriniz nedir?

Bu kadar terör yanlısı olup kendini şirin gösteren biri görmedim ben.
Evet düşündürdü, terör yandaşları nasıl hala mecliste bunu düşündürdüler. Evet güldürdü, şehit aileleri ağlarken şeref yoksunu bölücüleri güldürdüler. Okutmak? Çocukları dağlara kaçırıp bir güzel okutmuşlardı, doğru. Bu ülkeye neler neler izlettiler, ayakta uyuttular bu da doğru. Birleştirmediniz sadece böldünüz bir bu yanlış sanırım. 👏 Bir de bunları büyük insanmış gibi gösteriyorlar ya nasıl bir zihniyet ben hala anlayamıyorum. Özgürlük değil bu ya meclise göz göre göre terör destekçilerini sokmak..

Bu kadar terör yanlısı olup kendini şirin gösteren biri görmedim ben.
Evet düşündürdü, terör yandaşları nasıl hala mecliste bunu düşündürdüler. Evet güldürdü, şehit aileleri ağlarken şeref yoksunu bölücüleri güldürdüler. Okutmak? Çocukları dağlara kaçırıp bir güzel okutmuşlardı, doğru. Bu ülkeye neler neler izlettiler, ayakta uyuttular bu da doğru. Birleştirmediniz sadece böldünüz bir bu yanlış sanırım. 👏 Bir de bunları büyük insanmış gibi gösteriyorlar ya nasıl bir zihniyet ben hala anlayamıyorum. Özgürlük değil bu ya meclise göz göre göre terör destekçilerini sokmak..
Ciddi anlamda ayakta uyuyor bizim millet. Bir sürü ünlü isim benzer gönderileri paylaşmış. "Ben Türk milliyetçisiyim arkadaş!" diyen Tamer Karadağlı buna dahil.

RDT_20250504_1237026204099818809973252.webp

İnönü dirilip tekrar ölse toplanmazdı şu kalabalık. Neymiş bu adamın sırrı böyle ya?