Müzik için en iyi telefon markası iPhone

İçindeki Samsung düşmanlığını her post altında belli etme dost, bu firmaları ne sen kurdun ne ben. Her markanın kendine göre artıları eksikleri.

Samsung düşmanlığı ile alakası yok ki. Android kullanıyorum zaten, telefonumda ne kadar iyi kamera olsa da çektiğim fotoğrafları sosyal medyaya yüklerken bup bulanık çıktığını @Simon'da biliyor. Sırf bu durumdan beni iPhone almaya iten Android'e savaş açtım. 60 bin TL'ye Samsung almayacağım kusura bakma.

Kankam ben sana Samsung al diye bir atıfta bulunmadım ki zaten. Kamera konusunda da sana hak verdim. Kalan kullanım olarak bana Samsung daha çok hitap ediyor o nedenle Samsung alıyorum. Ama şu an fiyatlandırma olarak birbirlerine çok yakınlar, ben ikisini de almayıp farklı bir markaya şans vereceğim telefonumu değişirsem. Aynı telefonları 2-3 modifiye ile 2X para ile satıyorlar, o nedenle iki firmada boykot gözümde.

Bunun sorumlusu Samsung değil yine de. Meta'nın uygulamalarının optimizasyonu iOS uyumlu. Bulanıklık konusunda tüm Android'ler öyle. Fakat Samsung S serisi iyidir kaliteyi koruma açısından. S23'te pekte sorun yaşamamıştım.

LG kullanmamış sanırım ya da güncel olanlar arasından test yapıyor. Ben de iPhone kullanıyorum ama ses kalitesi olarak LG V serisi apayrı bir seviye. Telefon dünyası böyle bir ses kalitesine sahip bir model daha görmeyecek.

Dosya Ekleri

• IMG_1524.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 16
LG kalmadı artık piyasada. En son ThinQ V60'ı 2020'de piyasaya sürmüşlerdi. 6 yıl önceki telefonu sırf müzik için kullanmak mantıklı değil. Onun yerine DAP almak daha pratik olur.

Bu konuda kesinlikle katılıyorum. Güncele baktığımızda iPhone kesinlikle günümüz Androidlerinden çok daha iyi ses deneyimi sunuyor. LG ayrı bir konu. Eğer çekilmeseydi ses kalitesinde başı çekerdi.

Evet, bu cihazlarin icindeki DAC'lar o kadar kaliteli ki ciddili bir DAP kadar performansliydi. Zamaninda cok kullandim.

Apple bu konuda iyi, MacBook'larin dahili ses cipleri bile muazzam iyi.

Ben de iPhone pek sevmem bazi arkadaslar bilir belki ama. Sadece Apple Music'te iPhone'lara ozel olan AutoMix ozelligi icin iPhone alasim var. Ama yine de 60Hz olmasini kabullenemiyorum.. 120Hz bir iPhone'a da o parayi vermem. Genel olarak hicbir telefona 70-80K vermem veremem maalesef.

60 Hz bir iOS telefon alinmamali sifir olarak. Ekosistem icin 16e alinabilir ikinci elde. Fiyatlari 32-35 bin civarina bulunuyor kozmetigine gore. Fakat onun da kamera sensoru Poco'lardan bile daha dusuk. ISP, optimizasyon ve NPU ile kurtariyor.

60 Hz bir iOS telefon alinmamali sifir olarak. Ekosistem icin 16e alinabilir ikinci elde. Fiyatlari 32-35 bin civarina bulunuyor kozmetigine gore. Fakat onun da kamera sensoru Poco'lardan bile daha dusuk. ISP, optimizasyon ve NPU ile kurtariyor.
Evet iste ben de onu yediremiyorum. İkinci elden pek haz etmem. 16e'nin sifir fiyati da iyi, ekranin centigi vs. umurumda da degil. İnan kamerasi bile umurumda degil ama 60Hz ekran o kadar komik geliyor ki 40 bin verdigim bir cihaza. Suan elimdeki A36'da bile 120Hz oldugu icin.

Geliyorlar, hissediyorum. Onlar geliyor. Samsung daha iyi kanki diyecekler geliyorlar.

Eki Görüntüle 256175

Dislike atan kişiler iPhone kullanıcısı. Ama ben Samsung kullanıcısıyım, beni de linçleyebilirsiniz sorun yok. Bu kavgaları seviyorum o yüzden. Senelerdir Samsung kullanıcısıyım, iPhone birkaç sefer kullandım ama sevemedim. Herkesin bakış açısı farklı. Kimsenin zevkine, görüşüne karışamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…