Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Muadili Samsung Galaxy S22 olmasına rağmen S24 fiyatına satılan komik telefon. Bırakın isteyen istediğini alsın, insanların yapmış olduğu kötü satın alımlara üzülmeyin. En nihayetinde ne o insanları tanıyorsunuz, ne de harcanan para sizin paranız.
Sırf iPhone olsun da ne olursa olsun dedikleri için. Yoksa hiçbirinin en ufak bir donanım/yazılım bilgisi yok. Adamlara canlı canlı S24 Ultra ile iPhone 13 kıyaslatıyorum, bana iPhone 13 daha canlı çekiyor diyor. Ben de çözemedim ama daha tam sebebini.
Peki dizilerde/filmlerde neden genelde Apple ürünleri kullanıyorlar?Muadili Samsung Galaxy S22 olmasına rağmen S24 fiyatına satılan komik telefon. Bırakın isteyen istediğini alsın, insanların yapmış olduğu kötü satın alımlara üzülmeyin. En nihayetinde ne o insanları tanıyorsunuz, ne de harcanan para sizin paranız.
- Makaleler
- 50
Apple'ın en büyük iki silahı: Pazarlama ve reklam.Peki dizilerde/filmlerde neden genelde Apple ürünleri kullanıyorlar?
Apple'ın en büyük iki silahı: Pazarlama ve reklam.
Peki değiyor mu? Yani almaya değer mi?
- Makaleler
- 50
Hayir, degmiyor. Niye S22 muadili cihazi S24 parasina alasin? S24 alir gecersin. S24, iPhone 15 muadili bir cihaz.
Bende S9 Plus vardi gecen seneye kadar arkadasimin iPhone 11'inden kat kat hizliydi hem de onceki senenin modeli olmasina ragmen. Ben 60 FPS maksimum 1440p oynuyordum Rocket League sideswifti o en dusukte 30 FPS oynuyordu, eFootball da ayni sekilde. Disarida parlakligi otomatik en dusuge getiriyordu sicakliktan, ben Full geziyordum. Kamerada bariz S9+'in gunduz cekimleri daha iyiydi. Ana ekranda gecisler bende daha hizliydi. Katilmiyorum uzun vadede iPhone cihazlarin daha iyi olduguna.
Yakiti da 50 liralik aliyor musun? O paraya A26 geliyor. AC YouTube'dan kamera akicilik testini.
X elime geçtiğinde 23FE vardı yan cihaz yaz ortasında 23FE sucuklu yumurta yapma kıvamına geldi elimde tutamadım cihazı cebime koyamıyordum çantada taşıdım daha X in o kadar ısındığını görmedim ve 60FPS PUBG Mobile oynayabiliyorum A çiplerin verdiğini verecek seviyede değil Samsung exynoslarda bu aşikar ve Exynos optimizasyonu leş bir işlemci S21 FE de kullandım kısa bir süre Trabzon'dan İzmir'e yolda telefon öldü 3 defa şarj ettim 4 saat civarı ekran süresi alıyordum ön kamerayla aldığım gün akşam yaptığım bir çekim var arkadaşın SE 2020 ile çektiğimiz fotoğraf var aynı yerde aynı pozda telefonu o gün niye aldım diye pişman oldum zaten kısa bir süre kullanıp elden çıkarttım
Bende S9 Plus vardi gecen seneye kadar arkadasimin iPhone 11'inden kat kat hizliydi hem de onceki senenin modeli olmasina ragmen. Ben 60 FPS maksimum 1440p oynuyordum Rocket League sideswifti o en dusukte 30 FPS oynuyordu, eFootball da ayni sekilde. Disarida parlakligi otomatik en dusuge getiriyordu sicakliktan, ben Full geziyordum. Kamerada bariz S9+'in gunduz cekimleri daha iyiydi. Ana ekranda gecisler bende daha hizliydi. Katilmiyorum uzun vadede iPhone cihazlarin daha iyi olduguna.
Yakiti da 50 liralik aliyor musun? O paraya A26 geliyor. AC YouTube'dan kamera akicilik testini.
Bir de o cihazın rakibi 11 değil XS Max düz bir cihazın taban sürümüyle diğer cihazın ultrasını karşılaştırmak Tofaş'la BMW kıyaslamak gibi
Son düzenleme:
il1rian
Becerikli
E tamam o o cihaza has bir sorun ve de Galaxy S22 serisine. O zaman S10+ al exynos da olabilir fark etmez butun 11 serisini parcalar pili de 8 saat gider.X elime geçtiğinde 23FE vardı yan cihaz yaz ortasında 23FE sucuklu yumurta yapma kıvamına geldi elimde tutamadım cihazı cebime koyamıyordum çantada taşıdım daha X in o kadar ısındığını görmedim ve 60FPS PUBG Mobile oynayabiliyorum A çiplerin verdiğini verecek seviyede değil Samsung exynoslarda bu aşikar ve Exynos optimizasyonu leş bir işlemci S21 FE de kullandım kısa bir süre Trabzon'dan İzmir'e yolda telefon öldü 3 defa şarj ettim 4 saat civarı ekran süresi alıyordum ön kamerayla aldığım gün akşam yaptığım bir çekim var arkadaşın SE 2020 ile çektiğimiz fotoğraf var aynı yerde aynı pozda telefonu o gün niye aldım diye pişman oldum zaten kısa bir süre kullanıp elden çıkarttım
Xs Max'ten de iyi ve biri guncelleme almiyor digeri hala bir suru official custom rom destegi var. WhatsApp artik X/Xsleri desteklemediginde S9+ kullanan biri kullanmaya devam edebilecek bu sekilde ama o iPhonelar elektronik atik olacak.Bir de o cihazın rakibi 11 değil XS Max düz bir cihazın taban sürümüyle diğer cihazın ultrasını karşılaştırmak Tofaş'la BMW kıyaslamak gibi
E tamam o o cihaza has bir sorun ve de Galaxy S22 serisine. O zaman S10+ al Exynos da olabilir fark etmez butun 11 serisini parcalar pili de 8 saat gider.
XS Max'ten de iyi ve biri guncelleme almiyor digeri hala bir suru official Custom ROM destegi var. WhatsApp artik X/Xsleri desteklemediginde S9+ kullanan biri kullanmaya devam edebilecek bu sekilde ama o iPhonelar elektronik atik olacak.
Dediğiniz WhatsApp kullanımdan kalktığında AMOLED ekranın üstündeki yanık ve ghost screen ile bakışırsınız hocam yaptığınız karşılaştırmalara bakarak rakibini belirttim iki cihaz arasındaki işlemci farkından bahsetmiyorum bile AnTuTu puanı ölü cihaz ve şarj olarak eşit gidiyor iki cihazıda biliyorum şu anda S9+ kuzenim kullanıyor para biriktirmeye başladı 16 Pro almak için 3 ay önce dediğiniz Custom ROM'lara gelirsek cihaz zaten Custom romsuz artık ölmeye başladı bile siren çalıyor cihazı kurtarmak için açık kaynak C-ROM kullanacağıma orijinaliyle devam ederim ihtiyaç duymuyorum böyle şeylere bunlar arz talep işi popüler kültür kölesi tayfa gibi elma cihaz savunmayacağım fakat bu cihazların gömülme sebebi ülkemizde tamamen fiyat fakat arz talebe yöneldiğinizde cihazın kullanım kolaylığı ve stabilite olduğunda iOS işletim sisteminin yanında geçemez Android bu arada Android cihazlar dışarıya açık olduğu için iOSa nazaran güvenlik güncellemesi alıyor başka bir Update değil yoksa kimlik bilgilerinizi kart bilgilerinizi kurduğunuz random bir APK'den sonra internetten herhangi bir sitede bile bulabilirsiniz
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet