Bundan 2 sene önce okulda Muzlu Twister yiyip çok beğenmiştik, aylar sonra ise ne zaman kantinciye sorsak o kalmadı diyordu. Merak edip internette aratmıştım ve bir sonuç bile bulamamıştım Algida'nın sitesinde bile yoktu. Bende o zamanlar aktif olarak kullandığım Technopat Sosyal'de şu konuyu açtım:
www.technopat.net
Konu bayağı bir ilgi gördü, kimse daha önce görmemişti ve bazı kişiler çakma ürün olduğunu düşünüyordu. Herkes öyle bir şey yok deyince çok şaşırdım fakat bir arkadaş aynı şekilde okulda yediğini ve hala koli koli kantine geldiğini söyleyip fotoğraflı şekilde konusunu açtı.
www.technopat.net
Bu fotoğrafa dikkatli bakınca ise "Okul gıdası" yazısını görüp sadece okullarda satıldığını ve sonradan ise yüksek maliyet yüzünden olacaktırki bir daha satıldığına şahit olmadık (bariz kalite farkı vardı)
Bu da böyle bir anımdır, şahit olanlar varsa yazsın çok mutlu olurum
.
Muzlu Twister var mı?
Daha 2-3 ay önce okul kantininde yediğim "Muzlu Twister" ortalıkta yok! İnternette aratınca resmi falan çıkmıyor, hakkında hiçbir bilgi yok. Algida'nın kendi yerli/yabancı sitelerine baktığım zaman orada da görmedim. Dışı muzlu vanilyalı içiyse çikolatalı olan bu Twister'ı daha önce gören var...
Konu bayağı bir ilgi gördü, kimse daha önce görmemişti ve bazı kişiler çakma ürün olduğunu düşünüyordu. Herkes öyle bir şey yok deyince çok şaşırdım fakat bir arkadaş aynı şekilde okulda yediğini ve hala koli koli kantine geldiğini söyleyip fotoğraflı şekilde konusunu açtı.
Muzlu twister var!
Arkadaşlar herhalde koskocaman ülke içinde sadece bizim okulda var :D merak eden arkadaşlar için resimleri bıraktım sırf size göstermek için son paramla aldim :D
Bu fotoğrafa dikkatli bakınca ise "Okul gıdası" yazısını görüp sadece okullarda satıldığını ve sonradan ise yüksek maliyet yüzünden olacaktırki bir daha satıldığına şahit olmadık (bariz kalite farkı vardı)
Bu da böyle bir anımdır, şahit olanlar varsa yazsın çok mutlu olurum