Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Bundan 2 sene önce okulda Muzlu Twister yiyip çok beğenmiştik, aylar sonra ise ne zaman kantinciye sorsak o kalmadı diyordu. Merak edip internette aratmıştım ve bir sonuç bile bulamamıştım Algida'nın sitesinde bile yoktu. Bende o zamanlar aktif olarak kullandığım Technopat Sosyal'de şu konuyu açtım:

Konu bayağı bir ilgi gördü, kimse daha önce görmemişti ve bazı kişiler çakma ürün olduğunu düşünüyordu. Herkes öyle bir şey yok deyince çok şaşırdım fakat bir arkadaş aynı şekilde okulda yediğini ve hala koli koli kantine geldiğini söyleyip fotoğraflı şekilde konusunu açtı.

1723378784224.webp

Bu fotoğrafa dikkatli bakınca ise "Okul gıdası" yazısını görüp sadece okullarda satıldığını ve sonradan ise yüksek maliyet yüzünden olacaktırki bir daha satıldığına şahit olmadık (bariz kalite farkı vardı)

1723378924398.webp

Bu da böyle bir anımdır, şahit olanlar varsa yazsın çok mutlu olurum :).

Bundan 2 sene önce okulda Muzlu Twister yiyip çok beğenmiştik, aylar sonra ise ne zaman kantinciye sorsak o kalmadı diyordu. Merak edip internette aratmıştım ve bir sonuç bile bulamamıştım Algida'nın sitesinde bile yoktu. Bende o zamanlar aktif olarak kullandığım Technopat Sosyal'de şu konuyu açtım:

Konu bayağı bir ilgi gördü, kimse daha önce görmemişti ve bazı kişiler çakma ürün olduğunu düşünüyordu. Herkes öyle bir şey yok deyince çok şaşırdım fakat bir arkadaş aynı şekilde okulda yediğini ve hala koli koli kantine geldiğini söyleyip fotoğraflı şekilde konusunu açtı.

Eki Görüntüle 73375

Bu fotoğrafa dikkatli bakınca ise "Okul gıdası" yazısını görüp sadece okullarda satıldığını ve sonradan ise yüksek maliyet yüzünden olacaktırki bir daha satıldığına şahit olmadık (bariz kalite farkı vardı)

Eki Görüntüle 73376

We got muzlu twister again before GTA VI. 🔥🔥

Okul gıdası yazınca sadece okulda satıldığını düşünmüyorum BIM ve A101 üzerinden aldığım bazı ürünlerin üstünde de okul gıdası yazıyordu.

Eki Görüntüle 73375

Eki Görüntüle 73376

Tam olarak nasıl bir kalite farkı?

Bundan 2 sene önce okulda muzlu twister yiyip çok beğenmiştik, aylar sonra ise ne zaman kantinciye sorsak o kalmadı diyordu. Merak edip internette aratmıştım ve bir sonuç bile bulamamıştım Algida'nın sitesinde bile yoktu. Bende o zamanlar aktif olarak kullandığım Technopat Sosyal'de şu konuyu açtım:

Eki Görüntüle 73375

Bu fotoğrafa dikkatli bakınca ise "okul gıdası" yazısını görüp sadece okullarda satıldığını ve sonradan ise yüksek maliyet yüzünden olacaktırki bir daha satıldığına şahit olmadık (bariz kalite farkı vardı)

Eki Görüntüle 73376

2 sene önce konuyu gördüğüm ve marketleri geze geze bulamadığım üründür kendisi.

Öyle bir şeyler vardı galiba.

Yine de ilkokulda ücretsiz süt ve kuru üzüm dağıtılmasının yerini tutmaz, dersler bitince görevlilerden daha fazla süt isteyip içiyorduk. 😂

Son düzenleyen: Moderatör: