MWT: Tank Battles ön kayıta açıldı

Makaleler
1
Artstorm ve Gaijin beraberliğinde geliştirilen oyunun, oynanış fragmanı yayınlandı ve ön kayıt süreci başladı.
Ön kayıt yapanlar kamuflajlı T54E1 tankına sahip olabilecek.

Fragmandan anladığım kadarıyla tank, helikopter, savaş uçağı, dron ve topçu atışı gibi mekaniklere sahip bir oyun olacak.

Firmanın Modern Warhips projesi güzel bir oyun deneyimi sunuyordu, WOT Blitz ve War Thunder Edge'den sonra araçlı savaş kategorisinde bir oyun daha görmek sevindirici.

Google Play Store ön kayıt linki:

Oynanış videosunu barındıran resmi fragman:

Son düzenleme:
@ZCPS21 Şimdiden optimizasyon tahminlerini alalım. WT Edge ilk çıktığında beni pek memnun etmemişti bu açıdan.
Gaijin WT Edge projesini beceremedi. Alfasını oynadım, betasını oynadım, oyun global çıkış yapalı 1 sene oldu hâlâ oynuyorum ama yine de vasat bir oyun, oyuncu kitlesini dinlemiyorlar.

Modern Warhips en azından düzgün bir oyun, MWT projesi çıkış yapmadan ne halt olduğunu göremeyeceğiz maalesef, internette düzgün oynanış videoları da yok.

@ZCPS21 warship oynamışlığım var. Çeşitlilik konusunda çok zayıf bir oyun bana kalırsa. Arayüzleri de çok eski hissettiriyor. Bunları yeni oyunda çözeler umarım.
Warship'in optimizasyon sorunu yoktu. Bunu da belki halledebilirler.

@ZCPS21 warship oynamışlığım var. Çeşitlilik konusunda çok zayıf bir oyun bana kalırsa.
Evet o yönden kötü ama gemi savaş oyunu sonuçta pek çeşitlilik olmaması olağan bir şey.

WT Edge oyunundaki naval oyun modundan iyi yine. IJN Yamato veya Bismark gibi güçlü gemilerle oynuyorsun, karşına roket gemisi geliyor hasar veremeden ölüp hangara dönüyorsun.
Arayüzleri de çok eski hissettiriyor. Bunları yeni oyunda çözeler umarım.
Aslında Modern Warships oyununda arayüzün basit olmasını sevmiştim ben, sadece donanım ve gemi geliştirme mekaniği için yapılan mikro ödemeleri hoş bulmadım ama para - altın ve artcoin kazanması basit.

Yeni oyunda da farklı içerikler olacak, muhtemelen oyuncuları karışık bir arayüz veya oyun içi seçim ekranı bekler.

Tank değiştirmeyi, tanktan uçak veya helikopter türevi araca nasıl geçiş yapacağız merak ediyorum veya rakip öldürmek için kullanılan mekanikler nasıl olacak... oyun çıkmadı daha ama merak uyandıran çok fazla soru var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…