Fanları yüzünden ya çok overrated yanda çok underrated olmuş bir anime. Klasik başkarakterin arkadaş gücüyle güçlendiği dünyanın en klişe animesidir.10/5.
Gojo bey, animeye istemeden fazla puan verdiniz. Zira matematikte de öğretildiği gibi: 10/5 > 5/10

Son düzenleme:
Bak mesela şekil 1a. Bir animeyi kitlesine göre yargılıyor ve kötü diyor. Yetmiyor üstüne kny gibi çoğu kişi tarafından kabul edilmiş bir balonu daha üstün görüyor. Konuşma tarzı da cabası.

Hocam kitleye göre yargılamadım kitlesi Naruto'nun kitleden daha kötü dedim ve evet mha çöp, izledim son bölüme kadar vakit öldürmelik bir anime hiç acaba devam ediyor mu vs diye bakmadım Low bir seri, kny hakkında ki düşüncemi önceki mesajlarıma bakarak anlayabilirsiniz kny yi övmüyorum fakat mhadan iyi olduğu kesin ve evet size katılıyorum balon, konuşma tarzımda rahatsız edici bir şey olduğunu düşünmüyorum ciddi olan konulara ciddi tarzda yazar geçerim bu tür eğlence konularında daha laubali konuşurum .

Problemleriniz var bence .

İfadeler: 178
Hikaye, işleniş ve karakter gelişimi söz konusu olduğunda başarılı bir yapım ama benim gözümde çocuksu ve klişe bir yapım.

Hai To Gensou No Grimgar gibi adı şanı bilinmeyen bir yapıma 8/10 gibi yüksek puan veririm ama buna 6/10 yeter.

İfadeler: 178
Hocam myanimelist hesabın var mı senin?

Aslında 3 hamlede ekleyebiliyorsun listene. İzlediğim/okuduğum şeyleri bir arada tutmak baya bir kolaylık sağlıyor.
Çok fazla anime bitirdim, liste hazırlaması meşaketli olur şimdi, olay o. Bir tane izlediğime bakıyorum mal sıralamasında iki binlerde oluyor, gel de uğraş şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…