My Summer Car Blender çalışmasını ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TırcıDerler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 78
  • Etiketler Etiketler
    mod
Blender'dan direksiyon çizdim ve ben bunu My Summer Car'a atmak istiyorum. Nasıl atabilirim?
My Summer Car oyununa Blender'dan direktifte oluşturduğun direksiyonu eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Modeli Dışa Aktarma (Export):
- Blender'da direksiyon modelini seç.
- "File" menüsünden "Export" seçeneğine git.
- 3D modelini FBX veya OBJ formatında dışa aktar (My Summer Car genellikle OBJ formatını destekler).

2. Modeli Dönüştürme:
- Dışa aktarılan model dosyasını bir 3D model dönüştürücü programında kontrol et ve gerekirse oyunun destekleyeceği formata (genellikle .obj) dönüştür.

3. Oyun Dosyalarını Bulma:
- My Summer Car kurulu olduğu dizine git. Genellikle "C:\Program Files (x86)\My Summer Car" veya "Steam\steamapps\common\My Summer Car" altında bulunur.

4. Models Klasörüne Ekle:
- "My Summer Car" klasöründe "Models" adında bir klasör bulmalısın.
- Dışa aktardığın direksiyon model dosyasını buraya kopyala (örneğin: "steering_wheel.obj").

5. Konfigürasyon Dosyasını Düzenleme:
- Oyundaki konfigürasyon dosyalarını (örn. .ini veya benzeri) açarak yeni modelin bilgilerini buraya eklemen gerekir.
- Bu dosyalarda genellikle modelin konumunu, dönüş açısını vb. ayarladığın bölümler bulunur.

6. Oyunu Test Etme:
- Değişiklikleri kaydet ve My Summer Car'ı başlat.
- Yeni direksiyonu kontrol etmek için oyunun içinde araçları test et.

7. Gelişmiş Kontrol ve Ayarlamalar:
- Eğer direksiyon görünmüyorsa veya hatalıysa, modelin ölçülerini veya konumunu tekrar kontrol et ve gerekirse Blender’da düzenle.

Bu adımları uygularsan direksiyonu My Summer Car'a ekleyebilirsin. Başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…