Siteyi yöneten arkadaş çok uğraşıyor. Oyun için birden fazla indirme bağlantısı, sorunlar için PCGW sayfa yönlendirmeleri veya oyunlara özel çözüm varsa sayfalarında belirtmesi falan. Çok fazla kullanıyorum ve bir sürü oyunu buradan indirip bitirdim. Eski oyunları veya zamanında kaçırdığınız kült oyunlar için muazzam bir site. Benzerlerinden daha iyi.
Bir de bu siteye ek olarak Magipack Games önerebilirim. Oyunları düzenleyip yayınladığından, aradığınız oyun Magipack üzerinde varsa önce onu tercih edin. Bu site de Magipack Games paketlerini siteye ekliyor. Tabii bu konuda çok da hızlı olamıyor.
Ama tamamen güvenilir diyemem. İnternetten bir şey indirirken her zaman antivirüs uygulamanız açık olsun.
Ayrıca oyunu güncellemeler, ek yama, ince ayar ve nodvd(crack) ile indirmek için kırmızı şekilde tercih etmeniz gerekiyor. Yok ben ince ayarlar ile uğraşamam diyorsanız Repack'leri de indirebilirsiniz. Ama açıkcası önceden R.G. Mechanics ve ElAmigos kullanmıştım. Çok kötü değiller ama ya Rusça denk gelebiliyor veya çok eski olduğundan sorunları harici çözmenize olanak tanımıyorlar. Yani pek sevdiğimi söylemem bu iki grubu.
Eki Görüntüle 139539
Eski oyunlar ile ilgili sorun düzeltmelerine de oyun sayfasındaki şu kısımdan bakabilirsiniz. PCGW sayfaları genellikle kullanıcılar tarafından sorunların çözümlerini paylaştıkları sayfadır. Ayrıca oyunda yaşadığınız soruna çözüm bulamazsanız, oyunun sayfasındaki yorumlar kısmına bakın. Eski oyunları oynayanlar genelde yaşlı(25-45) gibi bir aralık olduğundan, sevdikleri oyunlar hakkında insanlara yardım etmeyi seviyorlar. Yorumlarda büyük ihtimalle yaşanan genel sorunun çözümünü yazan olur. Siz de sorabilirsiniz.
Eki Görüntüle 139542