Çözüldü Myabandonware sitesi güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Requiemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    güvenilir
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Requiemm 59

Üstün
Makaleler
2

Arkadaşlar bu site güvenilir mi? Buradan NFS MW 2005 gibi eski oyunları indirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, güvenilir diye biliyorum. Ben de buradan NFS MW kurmuştum ve bir sorun çıkmamıştı. Tabii her dosyayı taratmakta fayda var gene de.

Bu sitenin sahtesi var farklı uzantılı. Bir keresinde yanlışlıkla tıklamıştım.

İlginç, ben bu sitede hiç virüs kapmadım. Acaba neden veri tabanı tetiklendi?
Binlerce kaynaktan virüs topladım ve galiba kaynaklardan birisi tetiklenmiş. Kaspersky dahil bir sürü kaynaktan virüslü internet sitesi topladığım için çok fazla yanlış pozitif içermeyen listeler tercih ettim ama yine de girmiş veri tabanıma ve veri tabanım açık kaynak. İstersen bakabilirsin. 18.5 milyon iken bir siber güvenlik şirketinin virüslü internet sitesi bulduğu sayısı benim ki ise 16 milyon fakat ip adresleri ile beraber 22 milyon ama yarısı aktif değil. Yani gayet büyük veri tabanı olduğu için bir sürü site düşüyor. En saçma sitelerde düşmüştü. Baya yanlış pozitif veriyor şu an da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…