Detaylar
Kim cevapladı?Alınmasını önerdiğiniz başka bir elektronik aygıt var mı?N11 sitesinde üyeliğiniz yoksa üye olup 200 TL kazanabilirsiniz. Alt limit 400 TL. Bütün ürünler için geçerlidir. Üyeyseniz annenizin veya babanızın telefon numarası üzerine kayıt olunuz.
Aigo GM80'yi 799 TL yerine 599 TL'ye aldım.
Alınmasını önerdiğiniz başka bir elektronik aygıt var mı?
Bütün urunlerde geçerli ben bugün bunu aldığım için ornek olarak bunu gösterdim.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Vay be bir Triss sevdalısı daha. Soracağım bir soru var. Bu kupon ne zamana kadar geçerli?N11 sitesinde üyeliğiniz yoksa üye olup 200 TL kazanabilirsiniz. Alt limit 400 TL. Bütün ürünler için geçerlidir. Üyeyseniz annenizin veya babanızın telefon numarası üzerine kayıt olunuz.
Aigo GM80'yi 799 TL yerine 599 TL'ye aldım.
Vay be bir Triss sevdalısı daha. Soracağım bir soru var. Bu kupon ne zamana kadar geçerli?
12ci aya kadar.
Bu tarz ibare olan ürünlerde geçerli midir acaba kupon? Ona göre yeni hesap açacağım.
Bazı ürünler kendiliğinden kuponlu oluyor onu diyor yeni uye kuponu her üründe geçerli satıcı veya ürün fark etmiyor.
fatih terim
Uzman
Steam kodu veriyor mu? 10 dolar alsak falan.
Dijital kodlar çalışmıyor sanırım sadece fiziksel esya elektronik vb şeyler için.
fatih terim
Uzman
Mousepad yok mu ya?Dijital kodlar çalışmıyor sanırım sadece fiziksel esya elektronik vb şeyler için.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-