Nakiller ne kadar sürede bir açıklanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TuğraAkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 358
10. sınıfım. 2. dönemde nakiller ne kadar sürede bir yapılıyor? Ben bugün nakil yaptım cuma günü nakil onay günü çıkmayacak gibi görünüyor. Bir sonraki nakilimi cumartesi günü yapabilir miyim yoksa daha mı uzun sürer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak cuma günleri olduğu doğru ama cuma olmak zorunda değil. Duruma göre günler değişiyor, arkadaşım bu sene 2-3 defa nakil aldırdı hem de rastgele zamanlarda. Tabii gittiği bütün okulları tanıyıp biliyoruz, müdürler o yüzden sorun etmedi ama işte karşıdakiler ortalama falan bakacağı için değişecektir. Dönem sonundan 3 hafta önceye kadar istediğin zaman başvuru yapabilirsin.

Hocam peki daha başvurum sonuçlanmadı ben iptal etsem başvuruyu başka bir nakil yapabilir miyim?

Hocam peki daha başvurum sonuçlanmadı ben iptal etsem başvuruyu başka bir nakil yapabilir miyim?
O konuda fikrim yok. Sonuçlanmadı derken, sonuçlanmadı gibi bir ibare mi verdi yoksa siz daha sonuç mu alamadınız?

Halen sonuç almadım ama konteyjan 1 ve ben 4.sıradayım e-Devlet'te başvuyu sil diye kısım var.
Nakil başvurusu silersen iptal edilmiş olur, bir işlem olmadığı için de istediğin okula yeni bir başvuru yapabilirsin.

Birkaç ay hafta da 1 açıklanıyor sonrasında ayda 1'e dönüyor. Şu an ayda 1'dir.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım ayda 1 defa açıklanıyordu nakil muhabbetleri. 10. sınıftaki arkadaşım başvuru yapıp 1 ay civarı beklemişti.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım ayda 1 defa açıklanıyordu nakil muhabbetleri. 10. sınıftaki arkadaşım başvuru yapıp 1 ay civarı beklemişti.

Tamamdır hocam yaptım başvuruyu 1.sıradayım umarım ay sonuna kadar 1.kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…