10. sınıfım. 2. dönemde nakiller ne kadar sürede bir yapılıyor? Ben bugün nakil yaptım cuma günü nakil onay günü çıkmayacak gibi görünüyor. Bir sonraki nakilimi cumartesi günü yapabilir miyim yoksa daha mı uzun sürer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak cuma günleri olduğu doğru ama cuma olmak zorunda değil. Duruma göre günler değişiyor, arkadaşım bu sene 2-3 defa nakil aldırdı hem de rastgele zamanlarda. Tabii gittiği bütün okulları tanıyıp biliyoruz, müdürler o yüzden sorun etmedi ama işte karşıdakiler ortalama falan bakacağı için değişecektir. Dönem sonundan 3 hafta önceye kadar istediğin zaman başvuru yapabilirsin.

Genel olarak cuma günleri olduğu doğru ama cuma olmak zorunda değil. Duruma göre günler değişiyor, arkadaşım bu sene 2-3 defa nakil aldırdı hem de rastgele zamanlarda. Tabii gittiği bütün okulları tanıyıp biliyoruz, müdürler o yüzden sorun etmedi ama işte karşıdakiler ortalama falan bakacağı için değişecektir. Dönem sonundan 3 hafta önceye kadar istediğin zaman başvuru yapabilirsin.

Hocam peki daha başvurum sonuçlanmadı ben iptal etsem başvuruyu başka bir nakil yapabilir miyim?

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım ayda 1 defa açıklanıyordu nakil muhabbetleri. 10. sınıftaki arkadaşım başvuru yapıp 1 ay civarı beklemişti.