Arkadaşlar selam,
Kendi ayaklarım üzerinde durma ve kendi kaynaklarımı yönetme aşamasındayım. Şu an elimde fiziksel olarak nakit bakiye var ve bu meblağı dijital platformlarda (Epic Games) oyun almak için kullanmak istiyorum. Ancak önümde teknik ve yöntemsel bir engel var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Mevcut durumum:
Kendi ayaklarım üzerinde durma ve kendi kaynaklarımı yönetme aşamasındayım. Şu an elimde fiziksel olarak nakit bakiye var ve bu meblağı dijital platformlarda (Epic Games) oyun almak için kullanmak istiyorum. Ancak önümde teknik ve yöntemsel bir engel var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Mevcut durumum:
- Hesap durumu: Adıma kayıtlı tek dijital hesap Papara; ancak henüz doğrulanmış (onaylı) statüsünde değil.
- Kısıtlama: Bildiğiniz üzere doğrulanmamış hesaplarda ATM'den kartsız işlemle para yatırma veya belirli limitlerin üzerine çıkma konusunda kısıtlamalar olabiliyor.
- Aile faktörü: Ailem bu tür dijital harcamalara pek sıcak bakmıyor; "kendi imkanlarınla hallet, kendi ayaklarının üzerinde dur" mantığındalar. Bu yüzden onlardan kart veya hesap desteği istemiyorum/alamıyorum.
- Doğrulanmamış Papara'ya nakit girişi: Onaysız hesaba sahip olup, sadece kimlik numarasıyla ATM üzerinden para yatırıp bu bakiyeyi oyunlarda kullanabilen var mı?
- Alternatif yollar: Eğer Papara onaysız olduğu için problem çıkaracaksa; Teknosa, CarrefourSA veya Şok gibi marketlerden alınan fiziksel "oyun kodları" (Epic Games cüzdan kodu vb.) hâlâ aktif mi? Nakit parayı buralarda değerlendirebilir miyim?
- Ön ödemeli kartlar: Onaysız Papara yerine, herhangi bir onay gerektirmeyen ve marketten nakitle alıp içine para yükleyebileceğim (İninal, Paycell vb.) daha hızlı bir çözüm var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: