Bunlar iyi fakat bahsettiği şeker kadar iyi olduğunu sanmıyorum, bu benim ağzımı yakmıyordu mesela. Adam ağzı yansın istiyor gurme gibi bir şey.Bu mentos markasının bir sene önce çıkardığı yuvarlak şeker modelinde CleanBreath serisi hocam. Burun tıkanıklığına, ağız kokusuna her şeye kesin çözüm. 2 tane ağzınıza attığınızda ağzınız alev alabilir, o derece yakıcıdır kendileri. Bu serinin üstüne ne sakız ne şeker tanırım. Çevrenizde Migros varsa oradan edinebilirsiniz.
Eki Görüntüle 8297
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
3-4 tane atınca tadı kaçmıyor ki ağzın yanıyor işte
Şu ikisinin üstüne tanımam ama siz korkarım bunların da ileri seviyesini arıyorsunuz. Bir naneli şeker gurmesi olarak daha üstünü ben bulamadım.
POLO 2024 kasa alın ama.
Bu mentos markasının bir sene önce çıkardığı yuvarlak şeker modelinde cleanbreath serisi hocam. Burun tıkanıklığına, ağız kokusuna her şeye kesin çözüm. 2 tane ağzınıza attığınızda ağzınız alev alabilir, o derece yakıcıdır kendileri. Bu serinin üstüne ne sakız ne şeker tanırım. Çevrenizde Migros varsa oradan edinebilirsiniz.
Eki Görüntüle 8297
Hiç denemedim deneyeceğim.
Şunlara bakabilir misin belki bulursun bir şeyler.
Hocam düşünülür ama 1.7k çok para.
Bunlar iyi fakat bahsettiği şeker kadar iyi olduğunu sanmıyorum, bu benim ağzımı yakmıyordu mesela. Adam ağzı yansın istiyor gurme gibi bir şey.
Çok doğru mentollu seker gurmesı gıbı bir şeyım (bagımlıyım)
3-4 tane atınca tadı kaçmıyor ki ağzın yanıyor işte.
Ama ağzımda yapısı bozuluyor ben bir tane atınca ağzımda dans etsin istiyorum 4 tane atınca küçük çocuklar gibi oradan oraya kaçıyorlar.
Polo naneden çok şeker.
Arkadaşlar en büyük keşfimi yapacağım her şekeri deneyeceğim sonucu buraya yazacağım ileride torunlarımız merak ettiğinde bu konuyu bizi görecek gurur duyacak.
Son düzenleme:
Hocam ben sigara değil şeker bağımlısıyım.
Siyah olips ölüm gibidir herhalde.
Değil.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-