25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 26 Ekim 2025 #1 Şu an Vivident 45 dakika olanı (geciktirici degil) kullanıyorum fakat etkisi fazla değil, nanesi fazla ve etkisi olabildiğince uzun süren bir sakız önerir misiniz? Son düzenleme: 26 Ekim 2025
Şu an Vivident 45 dakika olanı (geciktirici degil) kullanıyorum fakat etkisi fazla değil, nanesi fazla ve etkisi olabildiğince uzun süren bir sakız önerir misiniz?
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 26 Ekim 2025 #2 First Sensations yeşil nane aromalıyı öneririm. Yaklaşık 1-2 saat nane etkisini sürdürüyor. (Tabii ilk ağza atıldığı etkide değil.)
First Sensations yeşil nane aromalıyı öneririm. Yaklaşık 1-2 saat nane etkisini sürdürüyor. (Tabii ilk ağza atıldığı etkide değil.)
KS KS 25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 27 Ekim 2025 #3 Daffy Duck dedi: First Sensations yeşil nane aromalıyı öneririm. Yaklaşık 1-2 saat nane etkisini sürdürüyor. (Tabii ilk ağza atıldığı etkide değil.) Genişletmek için tıkla... O hiç etki etmiyor bende, daha çok fazla naneli lazım.
Daffy Duck dedi: First Sensations yeşil nane aromalıyı öneririm. Yaklaşık 1-2 saat nane etkisini sürdürüyor. (Tabii ilk ağza atıldığı etkide değil.) Genişletmek için tıkla... O hiç etki etmiyor bende, daha çok fazla naneli lazım.
tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 27 Ekim 2025 #4 25457 dedi: O hiç etki etmiyor bende, daha çok fazla naneli lazım. Genişletmek için tıkla... Tahminlerime göre, cuğara kullanıyorsunuz benim gibi. Sakız değil ama Olips'in yeşil renk olanı birebir.
25457 dedi: O hiç etki etmiyor bende, daha çok fazla naneli lazım. Genişletmek için tıkla... Tahminlerime göre, cuğara kullanıyorsunuz benim gibi. Sakız değil ama Olips'in yeşil renk olanı birebir.
emre259 Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 771 Çözümler 5 Beğeniler 651 27 Ekim 2025 #5 Sakız gurmesiyim ama çok naneli sakıza denk gelemedim, naneden gebermek istiyorsan olips exra gri kutulu bana fazla gelmişti.
Sakız gurmesiyim ama çok naneli sakıza denk gelemedim, naneden gebermek istiyorsan olips exra gri kutulu bana fazla gelmişti.
MAH0A Uzman Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 598 Çözümler 1 Beğeniler 359 27 Ekim 2025 #6 25457 dedi: O hiç etki etmiyor bende, daha çok fazla naneli lazım. Genişletmek için tıkla... Mentos yeşil nane. Tek beğendiğim bu oldu şimdiye kadar.
25457 dedi: O hiç etki etmiyor bende, daha çok fazla naneli lazım. Genişletmek için tıkla... Mentos yeşil nane. Tek beğendiğim bu oldu şimdiye kadar.
5 5124 Ziyaretçi 27 Ekim 2025 #7 tjrr dedi: Tahminlerime göre, cuğara kullanıyorsunuz benim gibi. Sakız değil ama Olips'in yeşil renk olanı birebir. Genişletmek için tıkla... Olipsin siyah olanı var bir de onu deneyin. Ciğerleriniz yerinden çıkar.
tjrr dedi: Tahminlerime göre, cuğara kullanıyorsunuz benim gibi. Sakız değil ama Olips'in yeşil renk olanı birebir. Genişletmek için tıkla... Olipsin siyah olanı var bir de onu deneyin. Ciğerleriniz yerinden çıkar.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 27 Ekim 2025 #8 Silinen üye dedi: Olipsin siyah olanı var bir de onu deneyin. Ciğerleriniz yerinden çıkar. Genişletmek için tıkla... Bir keresinde deneme fırsatım olmustu. İçinde öyle bir nane oranı var ki ağzıma attığım gibi ciğerlerim yanmıştı.
Silinen üye dedi: Olipsin siyah olanı var bir de onu deneyin. Ciğerleriniz yerinden çıkar. Genişletmek için tıkla... Bir keresinde deneme fırsatım olmustu. İçinde öyle bir nane oranı var ki ağzıma attığım gibi ciğerlerim yanmıştı.