Eki Görüntüle 239314

Kargo ne kadardı hatırlamıyorum. Ben akışkanını daha çok beğendim ama siz isterseniz parçacıklı olanını alabilirsiniz.
Teşekkürler. Parçacıklar diş arasında kalınca sinirimi bozar muhtemelen. Klasik kıvamda da parçacık var mı anlayamadım görseller biraz karışık duruyor. Tat bakımından nasıl? Şekersiz olmasına rağmen yani.

Aynı zamanda sivilce tedavisi görüyorum da çok yağlı olduğundan sorun olur mu? Doktorum çikolatayı bırak dedi ben de o yüzden alternatif arıyorum.

@tolga69 Aynı zamanda kargo süresi çok uzun falan diyorlar. Doğru mu?

@tolga69

Son düzenleme:
Teşekkürler. Parçacıklar diş arasında kalınca sinirimi bozar muhtemelen. Klasik kıvamda da parçacık var mı anlayamadım görseller biraz karışık duruyor. Tat bakımından nasıl? Şekersiz olmasına rağmen yani.

Aynı zamanda sivilce tedavisi görüyorum da çok yağlı olduğundan sorun olur mu? Doktorum çikolatayı bırak dedi ben de o yüzden alternatif arıyorum.

@tolga69 aynı zamanda kargo süresi çok uzun falan diyorlar. Doğru mu?

@tolga69

@pawEn

Tat bakımından çok tatlı bir şey beklemeyin. Yoğun akışkan fıstık tadı var fazla yerseniz biraz tadı garip gelebilir.

Kaç kilosun bilmiyorum ama ortalama günde 60 gram yağ'ın üstüne çıkmadığın sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Ona göre porsiyon olarak ayarlarsın kendin. Yine de doktoruna danışabilirsin ancak çoğu diyetisyen kendi yaptığı işi bilmiyor. Ben Yalova U21 vücut geliştirmeye hazınırken diyetisyenden yardım isteyeyim demiştim. Herif 2 haftada bir cheat atabilirsin dedikten sonra bir daha gitmedim diyetisyene.

Benim siparişim 2-3 gün sonra kargolanmıştı öyle fazla beklemedim.

@pawEn

Tat bakımından çok tatlı bir şey beklemeyin. Yoğun akışkan fıstık tadı var fazla yerseniz biraz tadı garip gelebilir.

Kaç kilosun bilmiyorum ama ortalama günde 60 gram yağ'ın üstüne çıkmadığın sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Ona göre porsiyon olarak ayarlarsın kendin. Yine de doktoruna danışabilirsin ancak çoğu diyetisyen kendi yaptığı işi bilmiyor. Ben Yalova U21 vücut geliştirmeye hazınırken diyetisyenden yardım isteyeyim demiştim. Herif 2 haftada bir cheat atabilirsin dedikten sonra bir daha gitmedim diyetisyene.

Benim siparişim 2-3 gün sonra kargolanmıştı öyle fazla beklemedim.
Diyetisyen değil hocam direkt Uzman cildiye doktoru. Yılların doktoru zaten. Bugün markette Protein Ocean fıstık ezmesi de gördüm 330gr 200 liraydı biraz fazla geldi normalde alıp deneyecektim.

@tolga69 Bugün alıp denedim, şekerli olmasına rağmen tadı yavandı. Heynut'un ballı versiyonu nasıl? O daha iyidir bence çünkü normal ezmeler çok yavan gibi.

(Protein ocean'ı denedim)

Son düzenleme:
Screenshot_20260410_191919_Chrome.webp

@tolga69

Diyetisyen değil hocam direkt uzman cildiye doktoru. Yılların doktoru zaten. Bugün markette Proteinocean fıstık ezmesi de gördüm 330gr 200 liraydı biraz fazla geldi normalde alıp deneyecektim.

@tolga69 bugün alıp denedim, şekerli olmasına rağmen tadı yavandı. Heynut'un ballı versiyonu nasıl? O daha iyidir bence çünkü normal ezmeler çok yavan gibi.

(Proteinocean'ı denedim)

Eğer fıstık ezmesinin tadı yavan geldiyse ballı olanı deneyebilirsiniz. Ballı olanı biraz daha tatlıdır fıstık ezmeli olana göre. Çikolata gibi tatlı bir şey beklemediğiniz sürece beklentilerinizi karşılar diye düşünüyorum.

Eğer fıstık ezmesinin tadı yavan geldiyse ballı olanı deneyebilirsiniz. Ballı olanı biraz daha tatlıdır fıstık ezmeli olana göre. Çikolata gibi tatlı bir şey beklemediğiniz sürece beklentilerinizi karşılar diye düşünüyorum.

@pawEn

Ya da direkt normal fıstık ezmeli olanı alın. Balı kendiniz ekleyip tadını ayarlayabilirsiniz. Tatsız gelirse biraz daha bal ekleyebilirsiniz. Bence böyle daha iyi olur, tadını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme: