YaseRR Uzman Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 78 Beğeniler 15 19 Ocak 2026 #1 Merhaba ikisi de escobarın hayatını anlatıyor. hangisini izlememi önerirsiniz hangi dizi daha güzel?
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 19 Ocak 2026 #2 YaseRR dedi: Merhaba ikisi de escobarın hayatını anlatıyor. Hangisini izlememi önerirsiniz hangi dizi daha güzel? Genişletmek için tıkla... Pablo escobar izledim, güzel tavsiye ederim.
YaseRR dedi: Merhaba ikisi de escobarın hayatını anlatıyor. Hangisini izlememi önerirsiniz hangi dizi daha güzel? Genişletmek için tıkla... Pablo escobar izledim, güzel tavsiye ederim.
Nullestio Uzman Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 209 Çözümler 3 Beğeniler 90 19 Ocak 2026 #3 Narcos daha güzel.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 19 Ocak 2026 #4 Narcos dizisinin temposu daha hızlı ama Pablo Escobar dizisi daha detaylı anlatıyor belgesel tadında.
Narcos dizisinin temposu daha hızlı ama Pablo Escobar dizisi daha detaylı anlatıyor belgesel tadında.
kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 363 Yer Ankara 19 Ocak 2026 #5 YaseRR dedi: Merhaba ikisi de escobarın hayatını anlatıyor. hangisini izlememi önerirsiniz hangi dizi daha güzel? Genişletmek için tıkla... Narcos defalarca kez izledim. Eğer ki önceliğin akış, hikaye anlatımı, merak ve aksiyon gibi unsurlarsa net Narcos.
YaseRR dedi: Merhaba ikisi de escobarın hayatını anlatıyor. hangisini izlememi önerirsiniz hangi dizi daha güzel? Genişletmek için tıkla... Narcos defalarca kez izledim. Eğer ki önceliğin akış, hikaye anlatımı, merak ve aksiyon gibi unsurlarsa net Narcos.