Detaylar
Kim cevapladı?belfort 394
Becerikli
Breaking Bad izlediyseniz elbette ki Better Call Saul. Prison Break'in ilk 2 sezonu dışındaki sezonları çok kötü. Gereksiz abartılan bir dizi.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Breaking Bad izlediyseniz elbette ki Better Call Saul. Prison Break'in ilk 2 sezonu dışındaki sezonları çok kötü. Gereksiz abartılan bir dizi.
Breaking Bad'i izledim hocam.
belfort 394
Becerikli
O zaman önerim Better Call Saul'u izlemeniz yönünde olacaktır. Bence Breaking Bad'den çok daha iyi bir dizi.
O zaman ilk BCS, sonra Prison Break. 3. sezon harici kötü bir sezonu yok bence. İlk 2 sezon efsanevi.
Blackraven
Üstün
Better Call Saul diğerlerine göre fersah fersah iyi bir dizi. Mukayese edilemezler.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
O zaman ilk bcs, sonra Prison Break. 3. sezon harici kötü bir sezonu yok bence. İlk 2 sezon efsanevi.
O zaman ilk Better Call Saul'a başlayacağım hocam ondan sonra Prison Break izleyeceğim.
belfort 394
Becerikli
Hocam Prison Break ilk 2 sezon harici zaman israfı. Hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Merak duygusu da kalmıyor. İzlemiş olmak için izledim ben.O zaman ilk Better Call Saul'a başlayacağım hocam ondan sonra Prison Break izleyeceğim.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam Prison Break ilk 2 sezon harici zaman israfı. Hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Merak duygusu da kalmıyor. İzlemiş olmak için izledim ben.
Merak ettiğim icin sordum hocam çevremdekiler tavsiye ediyor ama 3.sezonu hariç tabii ki de.
Better Call Saul izleyin.
Yeni konular
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-