Neredeyse tüm popüler yabancı dizileri izlemiş biri olarak hiç Prison Break izlemedim, yarın başlamayı düşünüyorum sizce izlenir mi? Sömestr tatilinde olduğum için günde tamamen boşum, günde 15 bölüm izlemeye çalışacağım sıkar mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
İlk 2 sezon başyapıt. Bak o kadar söylüyorum.
"Ben yalnızca Tanrı’nın önünde diz çökerim ve onu da burada göremiyorum.”
Selam olsun john reise. Bir babadır bizim için.
"Ben yalnızca Tanrı’nın önünde diz çökerim ve onu da burada göremiyorum.”
Selam olsun john reise. Bir babadır bizim için.
Michael Scofield
Uzman
Günde 15 bölüm demek 10 saat ekran başında durmak demek. Eğer 10 saat ekran başında kalacaksan ilk sezonlar biraz sıkabilir ama 3. sezondan sonra sıkılmadan izleyebilirsin.Neredeyse tüm popüler yabancı dizileri izlemiş biri olarak hiç Prison Break izlemedim, yarın başlamayı düşünüyorum sizce izlenir mi? Sömestir tatilinde olduğum için günde tamamen boşum, günde 15 bölüm izlemeye çalışacağım sıkar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 3'ten sonra sıkıyor şahsen ben o şekilde yaşadım.
Michael Scofield
Uzman
Bilemiyorum hapisten kaçması çok uzun sürüyor sıkabiliyor insanı biraz.Aslında 3'ten sonra sıkıyor şahsen ben o şekilde yaşadım.
İlk 2 sezonun başından kalkılmıyor, 3. sezonda fena değil, 4 bana göre bir tık sıkıcı. 5. sezonu istek üzerine yapıldı zaten, o yüzden aşırı iyi değil fakat idare eder.
theodore bagwell
Başarılı
Kesinlikle değer.Neredeyse tüm popüler yabancı dizileri izlemiş biri olarak hiç Prison Break izlemedim, yarın başlamayı düşünüyorum sizce izlenir mi? Sömestr tatilinde olduğum için günde tamamen boşum, günde 15 bölüm izlemeye çalışacağım sıkar mı?