Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 11 Haziran 2025
- Makaleler
- 1
Benim gözümde iyi bir yer değil. Ama tabii çalışılabilir. Fakat ne olarak gireceksiniz?Merhaba, hiç hayatımda çalışmadığımdan dolayı biraz zorluk görmek istiyorum. Eylüle kadar İstanbul'da nargile kafede çalışmayı düşünüyorum. Sabah akşam vardiyası var. Sizce çalışılır mı?
Nargile kömürü olarak girmeyecek ya, çırak olarak girecek elbette. Dükkan açmayacak sonuçta, getir götür işlerini yapacak.Benim gözümde iyi bir yer değil. Ama tabii çalışılabilir. Fakat ne olarak gireceksiniz?
Gidilmez, daha kurumsal bir yer bul büyükşehirdeysen. Cebine para harici bir deneyim kazanmazsın bu işten.
mr.esat 52
Üstün
Nargile kafelerde çalışmayı bırak oturmak bile tercihim değil. Nerde ipe sapa gelmez arkadaşlık edilmez vasfı olmayan insan var damlıyor direkt, genelleme yapmıyorum da gözlemlerim böyle. Hayatımdaki en gerizekalı arkadaşlarım genelde böyle yerlere uğrardı.
- Makaleler
- 1
Belki kömür olacaktır (!) iyi bir yer değil ama etkilenmeyecekse onlardan çalışabilir.Nargile kömürü olarak girmeyecek ya, çırak olarak girecek elbette. Dükkan açmayacak sonuçta, getir götür işlerini yapacak.
Gidilmez, daha kurumsal bir yer bul büyükşehirdeysen. Cebine para harici bir deneyim kazanmazsın bu işten.
Sektörde kolay bulunabilecek, deneyim edinip kariyer yapabileceğin mesleklere bakman daha iyi olur. Nargilecide çalışırsın ortamın olur parana bakarsın. Eğer dersen ki ben buradan gider kendi dükkanımı açar orayı da işletirim bu da sana sadece esnaf olarak bir avantaj sağlayabilir.
Sipariş alacağım, götürme toplama maksimum bu kadar nargileyi başkaları açıyor.Benim gözümde iyi bir yer değil. Ama tabii çalışılabilir. Fakat ne olarak gireceksiniz?
- Makaleler
- 1
Çalışmayın boş verin daha iyi yer vardır.Sipariş alacağım, götürme toplama maksimum bu kadar nargileyi başkaları açıyor.
Loutermilch 52
Üstün
Nargile kafeler genellikle dallamalar ile dolu oluyor, ben uğraşmazdım şahsen.