Nargile kafede çalışılır mı?

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, hiç hayatımda çalışmadığımdan dolayı biraz zorluk görmek istiyorum. Eylüle kadar İstanbul'da nargile kafede çalışmayı düşünüyorum. Sabah akşam vardiyası var. Sizce çalışılır mı?

Benim gözümde iyi bir yer değil. Ama tabii çalışılabilir. Fakat ne olarak gireceksiniz?

Benim gözümde iyi bir yer değil. Ama tabii çalışılabilir. Fakat ne olarak gireceksiniz?
Nargile kömürü olarak girmeyecek ya, çırak olarak girecek elbette. Dükkan açmayacak sonuçta, getir götür işlerini yapacak.

Gidilmez, daha kurumsal bir yer bul büyükşehirdeysen. Cebine para harici bir deneyim kazanmazsın bu işten.

Nargile kafelerde çalışmayı bırak oturmak bile tercihim değil. Nerde ipe sapa gelmez arkadaşlık edilmez vasfı olmayan insan var damlıyor direkt, genelleme yapmıyorum da gözlemlerim böyle. Hayatımdaki en gerizekalı arkadaşlarım genelde böyle yerlere uğrardı.

Belki kömür olacaktır (!) iyi bir yer değil ama etkilenmeyecekse onlardan çalışabilir.

Sektörde kolay bulunabilecek, deneyim edinip kariyer yapabileceğin mesleklere bakman daha iyi olur. Nargilecide çalışırsın ortamın olur parana bakarsın. Eğer dersen ki ben buradan gider kendi dükkanımı açar orayı da işletirim bu da sana sadece esnaf olarak bir avantaj sağlayabilir.

İleride nargile kafe açmayacaksan orada elde edebileceğin çok bir deneyim olmaz. Bargile kafe de çalışan bir arkadaşım vardı; o saatlerden çok şikayetçiydi ama aldığı para fena değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…