K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 31 Ekim 2024 #1 Merhaba, bu oyunu almayı düşünüyorum. Fakat düz versiyonunu alacağım. Deluxe veya Ultimate gibi sürümleri almadığım için genişletme paketi vs. kaçırır mıyım? Böyle bir DLC'si var mıdır bu oyunun?
Merhaba, bu oyunu almayı düşünüyorum. Fakat düz versiyonunu alacağım. Deluxe veya Ultimate gibi sürümleri almadığım için genişletme paketi vs. kaçırır mıyım? Böyle bir DLC'si var mıdır bu oyunun?
3 3787 Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.263 Makaleler 5 Çözümler 19 Beğeniler 1.216 31 Ekim 2024 #2 Genişleme paketlerinde season Pass ve bazı karakterlerin skinleri oluyor bir şey kaçırmazsınız. Sürprizbozan: deluxe edition ve ultimate edition Deluxe sürümü şunları içerir: • Ana oyun. • Sezon bileti. • Naruto uzumaki (büyük ninja savaşı: Son) • Kakashi hatake (maskesiz) Ultimate sürümü şunları içerir: • Ana oyun. • Sezon bileti. • Naruto uzumaki (büyük ninja savaşı: Son) • Kakashi hatake (maskesiz) • Kostüm ve aksesuar paketi. Artı 0 Eksi
Genişleme paketlerinde season Pass ve bazı karakterlerin skinleri oluyor bir şey kaçırmazsınız. Sürprizbozan: deluxe edition ve ultimate edition Deluxe sürümü şunları içerir: • Ana oyun. • Sezon bileti. • Naruto uzumaki (büyük ninja savaşı: Son) • Kakashi hatake (maskesiz) Ultimate sürümü şunları içerir: • Ana oyun. • Sezon bileti. • Naruto uzumaki (büyük ninja savaşı: Son) • Kakashi hatake (maskesiz) • Kostüm ve aksesuar paketi.