Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ranked için Elite veya Ultimate almak şart. Eskiden şart değildi fakat oyun ücretsiz olduğu için bu 2 paketten birini almak zorundasınız ranked için. Fakat bu durum oyunu yeni alacaklar için geçerli.
Starter Edition'un şu an tam karşılığı yok fakat Elite ile oldukça benzer diyebiliriz. Elite ile sadece biraz daha fazla operatör açık oluyor onun haricinde bir fark yok.

1754650066585.webp
Ranked için Elite veya Ultimate almak şart. Eskiden şart değildi fakat oyun ücretsiz olduğu için bu 2 paketten birini almak zorundasınız ranked için. Fakat bu durum oyunu yeni alacaklar için geçerli.
Starter Edition'un şu an tam karşılığı yok fakat Elite ile oldukça benzer diyebiliriz. Elite ile sadece biraz daha fazla operatör açık oluyor onun haricinde bir fark yok.

1754650066585.webp

Çözüm

Eki Görüntüle 171158

Ben zamanında paralı almıştım benim de ranked almam gerekiyor mu?

Ben zamanında paralı almıştım benim de ranked almam gerekiyor mu?

Hayır, belirtiğim durum önceden alanlar için geçerli değil. Önceden starter pack yani temel sürümü alanlar Elite pack almış sayılıyor diyebiliriz. Tek farkları Elite pack ile 16 operatör açık oluyorken starter pack ile çok daha az operatör oluyordu.

Oyunu alırken herhangi bir ücret ödediyseniz ranked girebilirsiniz.