Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
TikTok hesabına 1000 takipçi lazım. Nasıl kısa sürede 1000 takipçi elde ederim? Ne tarz içerikler tutuyor ve dikkat etmem noktalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce neye ilgin ve becerin olduğunu bul, ardından o konuyla ilgili rakip analizi yap. Çevrendeki hesapların ne tarz içerikler ürettiğine bir bak. Zaten izlenmelerine bakarak neyin tutup tutmadığını anlarsın.

Güncel akımları kontrol et, mesela yapay zeka ile hayvanları farklı şekilde değiştiriyorlar, bu tarz şeyler Instagram'da sıkça karşına çıkıyordur(eğer brainrot keşfete sahipsen). İnsanların ilgisini çekecek bir video paylaşırsan ve keşfete düşerse, öyle 900 küsur takipçi bulursun. Ben de öyle yapıp bir videoyu 1 milyon kez izlettirmiştim. Eğer böyle yapmak istemiyorsan, insanlara sallayıp, destek çıkanlar takip eder. Yine keşfete düşerse, 800-900 küsur takipçi kazanırsın. Ben bunu deneysel olarak yapmıştım. 2 bin takipçi olduktan sonra hesabı sildim çünkü diğer insanlara haksızlık olmasın diye. Bin bir emekle 2 bin takipçi olamayan insanlar var.

Güncel akımları kontrol et, mesela yapay zeka ile hayvanları farklı şekilde değiştiriyorlar, bu tarz şeyler Instagram'da sıkça karşına çıkıyordur(eğer brainrot keşfete sahipsen). İnsanların ilgisini çekecek bir video paylaşırsan ve keşfete düşerse, öyle 900 küsur takipçi bulursun. Ben de öyle yapıp bir videoyu 1 milyon kez izlettirmiştim. Eğer böyle yapmak istemiyorsan, insanlara sallayıp, destek çıkanlar takip eder. Yine keşfete düşerse, 800-900 küsur takipçi kazanırsın. Ben bunu deneysel olarak yapmıştım. 2 bin takipçi olduktan sonra hesabı sildim çünkü diğer insanlara haksızlık olmasın diye. Bin bir emekle 2 bin takipçi olamayan insanlar var.

Hangi yapay zeka programi ile uretiliyor o videolar? Kesfetime pek cikmiyorlar ama biliyorum. Su Italyanca isimleri olan yaratiklar. Nasil yapiyoruz bunlari?

Hangi yapay zeka programi ile uretiliyor o videolar? Kesfetime pek cikmiyorlar ama biliyorum. Su ıtalyanca isimleri olan yaratiklar. Nasil yapiyoruz bunlari?

O yapay zeka programını ben de çok aradım ama bulamadım bile. Bu konuda bir konu açarsanız, bilenler mutlaka söyleyecektir. Videoları bir Instagram hesabından yükleyip paylaştım ben de.