AliExpress'ten telefonuma batarya almaya çalışıyorum, hangi bataryaya hangi satıcıya bakarsam bakayım "bu ürün adresinize gönderilemiyor" diyor. Bıktım ya bu sorundan. AliExpress'ten batarya nasıl alınır? AliExpress'ten batarya almak mümkün değil mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Nereye gelir o zaman? Adresime gelmiyorsa ne anlamı kaldı o zaman?VPN ile girip sipariş edebilirsin ama adresine gelmez
uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Valla ya sipariş ederken hata verir ya da siparişi ettikten sonra iptal olur siparişin iade ederler paranı.Nereye gelir o zaman? Adresime gelmiyorsa ne anlamı kaldı o zaman?
Son düzenleyen: Moderatör:
uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Batarya satıcıları genelde küçük satıcılar olduğu için milletlerarası veya göndemresi basit olmayan (deniz-uçak-gümrük vs) gönderim tercihi yapmıyor olabilrler.Hangi satıcıya baksam batarya yollamıyorlar sebebi ne? Bataryaya karşı inatları ne bu satıcıların?
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Hangi telefon için batarya sipariş edeceksiniz?
J7 2016
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Dejinin sitesindeki bataryayı kullandınız mı? Genel olarak gömülü batarya olarak kullanıyorum(Galaxy S9, eskiden iPhone6da da kulalnmıştım) sizin cihazda batarya çıkartılabilir olduğundan onu deneyebilirsiniz.